Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zakupić serwer minecraft, na witrynie craftserve.pl. Mam do was pytanie: Jeśli wgram jakiś plugin, to ktoś pomoże edytować go do moich potrzeb? Drugie pytanie: Mapa serwera: Nie umiem budować, co mam zrobić, jeśli chce mieć serwer publiczny i mieć maisto jako mapę? Można mieć więcej slotów, niż jest napisane? (nie chce kupować droższego, tylko chce mieć więcej slotów)

Opublikowano

Plugin możesz edytować sam, ale uwierz, że to nie jest trudne. Zawsze możesz się spytać na MPC, albo zatrudnić kogoś, bo też jest taka opcja.

Może sobie budowniczego znaleźć. Na serwerze możesz zrobić rekrutację, gwarantuję, że wiele osób się zgłosi, nie tylko tak, jak napisał Cziter20.

Zaproś jakichś kumpli, na pewno pomogą.

CraftServe nie blokuje raczej dodawania slotów, ale możesz ponieść konsekwencje, kiedy będzie używał pluginów, które dodają sloty.

Są one ustalone przez hosting, żeby tak były.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tzn za najlepszy uważany jest CraftServe, jednak ja jestem trochę innego zdania.

Możesz użyć ovh, ale raczej bardzo obeznany nie jesteś, więc co powiesz na hosting Slotex.pl, lub enderchest.pl?

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...