Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack/glitch

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam haksa na to ze jak spadam z otwartym spadochronem i nagle odbijam sie od ziemi i wysoko lece a potem spadam na jakis nieosiągalny budynek :D

Opublikowano

Ok, to próbowanie się nie uda ;d

Tag. Admin jest zły dodaje 5 pt za ostrzeganie innych graczy przed banem że tak powiem GG. Inni też piszą to samo więc o co chodzi. (Pawel_cs)

@Topic

Masz filmik

http://www.youtube.com/watch?v=GcVa19iOr80

tylko załóż najlepiej inne konto.

Opublikowano

Co tam z tymi podaniami do clanu to pikuś tyle,że jak pójdzie na blacklistę to wtedy połowa serwów można ująć będzie Off czyli odrazu na dzień dobry kick.

Ten cały glitch i tak jest bardzo widoczny.

Ostatnio jeden koleś na tym można powiedzieć fruwał to jeszcze go dedałem z daleka dzięki lunetce m145 to jeszcze mnie koleś wyzywał,że jeszcze ja cheatuje i mnie zgłosi hahhaha i po chwili ktoś go podkablował i odrazu banik poleciał także długo na serwie nie nabył.

Do moda:To nie jest jakiś żal czy spam tylko jest opisane jak jest,żeby później nie było pomocy mam bana kicka mnie...

Także powinien ktoś być wdzięczny,a jeśli chcę niech używa na swoją odpowiedzialność,ale niech też wie,że mogą być z tego konsekwencje i niech później nie płacze.

Do tego później przynajmniej jeden temat będzie mniej (mniej spamu i forum czystsze) w stylu mam bana proszę o pomoc.

Opublikowano

Co do tematu to nie jest banowalne chyba bo zrobiłem już moje setne konto recona i jak gram na serwerach zabezpieczonych t4g, pbbans i ggc nic nie wyskakuje.

Ludzie też nie kapują o co biega, mowie ze to bug

No ale głupi nie jestem i nie gram na tych szitach na swoich oficjalnych kontach

Opublikowano

@up

Na kolege z forum doniesiesz?

@top

Chyba,jak masz glitcha i kosisz( np. ten na Basrze,co pokazal surasmen),to wystarczy jeden ogar i leżysz. Zresztą t4g powinno prosić o ssa,a nie od razu ban.

Opublikowano

Wiadome,że bana za to z automata się nie dostanie musi być ktoś z prawami admina/mod na serwie i ktoś musi to czaić.Poza tym myślę,że wiele osób wie o co kaman tym bardziej w necie jest tego pełno rozpowszechnione co i jak.

Opublikowano

@up

Na kolege z forum doniesiesz?

@top

Chyba,jak masz glitcha i kosisz( np. ten na Basrze,co pokazal surasmen),to wystarczy jeden ogar i leżysz. Zresztą t4g powinno prosić o ssa,a nie od razu ban.

Nie znam nicku+dziecko chce mi wmówić, że jestem noobem, albo że to bug=ban.

A jak ktoś zgłasza, to tylko z ss, bo mało kto wie jak się zgłasza i że wgl da się zgłaszać, więc ci co już zgłaszają, to zawsze z ss wysyłają, więc odwołanie się od bana jest prawie niemożliwe -.-

Oni banują za swoje błędy w swojej grze, więc czemu za hacki/mody by nie mieli?

Jak chcesz grać na swoim głównym koncie na pełnym serwie, to powodzenia życzę, oni się potrafią dopieprzyć nawet do skilla w grze...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Tak, jest serwer No Famas, a tam biega 5 gości z nim. I co tu za logika? Nawet mi kicka nie dali.

Opublikowano

Dzieki, a powiesz mi gdzie te klawisze tam znalezc? Czy jak skopiuje to twoje bez zmian to sie w bfp4f zrobi taki i se zmienic moge? Tak to dziala?

Opublikowano

Spk

//Twój post zalicza się do spamu następnym razem proszę podać argumenty

CvS

@Edit to mogles chociaz upomniec a nie wtlaczasz sie warnami za byle CO! Jakie argumenty niby mialem dac! Podziękowalem i napisalem "spoko" LOL

Jak nie wiesz o co chodzi to co mi w temacie warnujesz!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...