Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 małe pytanka...

xXxCysieKxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Dziś po kolejnej serii przegranych rankedów chcę zagrać kolejnego, patrzę, a tutaj w ogóle nie mam do wyboru tej opcji aby go zagrać.. Mam tylko normala ślepy los i wybór draftowy. Dlaczego to to tak ;p ?

I jeszcze jedno pytanko.. Przegrałem rankeda, a w historii gier jest przy nim napisane: "Zapobiegnięto porażce" - o co z tym chodzi ?

Z góry dzięki za pomoc :>

xcysiek_eune_105_3_logo.png

Opublikowano

Ponieważ Riot ma jakieś problemy z serwerami, i dużo osób miało strasznie duży ping, do tego nie chciało ich połączyć do gry. Dlatego rankedy są wyłączone.

A piszę Ci zapobiegnięto porażce, bo jak grałeś tego rankeda to już te problemy były, i Riot nie chcę, żebyś stracił punkty za to, że miałeś "przez nich" duży ping etc.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Up czyli jak to napisane jest to, to pkt się nie traci? bo też tak mam ale akurat lagów nie miałem tzn wszystko dobrze miałem ale pisało też Zapobiegnieto porazce to pkt nie trace? bo przegrałem xD

Opublikowano

Up czyli jak to napisane jest to, to pkt się nie traci? bo też tak mam ale akurat lagów nie miałem tzn wszystko dobrze miałem ale pisało też Zapobiegnieto porazce to pkt nie trace? bo przegrałem xD

Nie, nie tracisz wtedy PKT.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...