Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowości

Michal31111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema elo gdzie jestez tero sry za bledy pisze z tele. Mam pare pytan . Wprowadzili teraz jakiwz nagrody rozne ja juz wiekzzozc dostalem. ze zlotego pakietu dostalem corvette z06 beatu edition to takie full pro jak to mowie a Wy ze zlotego pakietu tez to auto dosyaliscoe ? i mam 1070 d tych pkt i da sie to zwiekszyc bo wiekszosc mam zrobione i kolo nicku mam takie 4 kwadraciki wolne co tam moge dac ? :D

Opublikowano

Nie zabardzo zrozumiałem,ale te punkty (D) zdobywasz za różne osiągnięcia które możesz sprawdzić pod klawiszem "I".W te cztery kwadraciki możesz sobie przeciągnąć dowolne ukończone osiagniecie aby się nim pochwalić.Ze złotego pakietu nie wygrywa się aut,to z pakietu z samochodami-nagrodami.Tam zawsze się dostaje jedno auto.Nie wiem czy o to ci chodziło ale jest strasznie niewyraźnie napisane.

Opublikowano

XszarlotekX sory ze tak niewyraznie ale mialem przerwe od nfs world i zaczalem niedawno znow grac i troche zielony jestem z tych nowosciach. Co do tych punktow (D) probowalem przeciagnac osiagniecie ale nie umiem cos :x A co do samochodow to tak chodzilo mi o pakiet samochodow czy kazdy z niego dostaje chevroleta jak ja czy moze ktos dostal jakies inne auto ?

Opublikowano

Z tego pakietu może polecieć każde auto,łącznie z wycofanymi i dostępnymi tylko w tym pakiecie.Co do osiągnięcia,łapiesz tą ikonkę,i przeciągasz do tych kratek.Ale łapiesz tą kratkę pod którą są narysowane gwiazdki.Zobacz sobie u innych graczy jak to wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...