Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy też macie błędy i lagi dziś w lolu?

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj w nocy wbiłem 100 pktów w lidze dziś próbowałem zagrać te 3 mecze i przegrałem. dlaczego? dlatego że w 1 grze miałem 3 afkerów (sam z początku nie mogłem wejść do gry przez lagi ale ja jakoś wszedłem bo mam szybki komputer) w 2giej grze podczas wybierania postaci mnie wywaliło z wybierania postaci bo niby nie wybrałem sobie postaci ( miałem takiego laga że wyskakiwał jakiś błąd z połączeniem czy coś tam) klikałem a wręcz napalałem w różne postacie żeby jakąś wybrać ale nic z tego... w 3ciej grze na wybieraniu postaci miałem takiego laga że nie mogłem banować klikałem w postacie i nic się nie działo ledwo też wybrałem postać bo w ostatniej sekundzie się odmuliło a jak wszyscy wybrali postacie i skończyło się odliczanie to gra się nie włączała tylko był dalej ten czat i wybieranie postaci nie tylko mi się tak stało bo po tym odliczaniu pisałem na czacie z 2 kolesiami z teamu że jakiś lag zrobiliśmy restart gry ja nie mogłem się zalogować pisało że failed coś tam coś tam w 10 minucie dopiero wbiłem do gry ale xin był afk a eza wywalało oprócz tego były lagi można napisać do riotu żeby oddali mi serię czy są tacy tępi że nie oddadzą i jak napisać to który dział tam wybrać najlepiej? eza pewnie też przez te lagi wywalało a xin tak jak ja nie mógł pewnie się zalogować

Opublikowano

też mam lagi od rana i czasem ping skacze do kulku k.

przy logowaniu też kolejki były (około 15k prób logowania i musialem czekac 4min :D )

dzisiaj zagram dopiero wieczorem :)

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...