Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Skryptu vip

ArnoldzikBoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam skryptu lub osoby, która posiada vipa i ma dobre serduszko :D

http://botoflegends.com/forum/topic/3665-katarina-wombocombo/

http://botoflegends.com/forum/topic/4257-script-nidalee-never-miss-a-q-open-source/

Te skrypty bardzo chciałbym użyć ale niestety aby wejść w te tematy potrzebuję vipa, a nie mam jak kupić tego vipa bo korzystam jedynie z płatności sms nigdy nie kupywałem nic przez paypal itp bo za bogaty to nie jestem :P

Wiem, że są małe szanse, że ktoś podeśle te skrypty ale bardzo bym prosił.

Pozdrawiam i dzięki z góry.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

No ja napisałem na pw do Kashy ale nie wiem czy da - pewnie nie xD.

Bo jestem ciekaw czy te Q nidalee rzeczywiście tak dobrze celuje czy to tylko mit. A te wombocombo potrzebne mi do wygrywania mida bo zawsze przegrywam z akali :3

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Bo jestem ciekaw czy te Q nidalee rzeczywiście tak dobrze celuje czy to tylko mit. A te wombocombo potrzebne mi do wygrywania mida bo zawsze przegrywam z akali :3

Oj tam, na Katarina Combo (eXtragoZ) też ładnie ujebiesz mida, ale jak nie zrobisz małej przerwy w combo to pewnie dostaniesz reporta, bo masz za szybkie palce.

Opublikowano

Serio to widać? Mi się wydawało, że jest średnia szybkość raczej. No ale w sumie na nidalkę fajnie by było mieć skrypta xD. Bo ja tak trafiam raz na ruski rok - no chyba, że wardy mam.

@Próbowałem pobrać te combo extragoza ale błąd wyskakuje - zalogowany jestem ;c

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Ja wczoraj wpadłem w 4 i nawet nie wiedziałem dobrze kiedy zrobiłem quadre, wpadniesz w 2 z ulti - jak trzymasz spacje to automatycznie rzuci E i nakurwia dalej, trudno to wyjaśnić.

Jak nie możesz pobrać to masz:

http://pastebin.com/bxSixxVm

Jeśli nie będzie działać to masz to samo w BoL Mods.

Opublikowano

Ok dzięki za podanie pastebinu bo pisało, że nie posiadam praw do pobrania tego mimo zalogowania się - dla vipów też? ;o

W ogóle to kupiłbym serio tego vipa bo jak widzę jakie tam są skrypty to aż żal dupę mi ściska :P

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Właśnie, sądze że jak zmienisz jedną literke w tytule (to co zawsze wyświetla nazwe skryptu, autora itp.).

Btw. Ten skrypt na Q do Nidalee jest dla VIPów? Naprawdę dobrze trafia? Ma przewidywanie ruchów czy coś takiego? Bo w nieruchomy cel to ja też umiem trafić.

Opublikowano

Właśnie, sądze że jak zmienisz jedną literke w tytule (to co zawsze wyświetla nazwe skryptu, autora itp.).

Btw. Ten skrypt na Q do Nidalee jest dla VIPów? Naprawdę dobrze trafia? Ma przewidywanie ruchów czy coś takiego? Bo w nieruchomy cel to ja też umiem trafić.

Pewnie polega na takiej samej zasadzie przewidywania ruchów co skrypt Xerath WomboCombo, on prawie zawsze trafia z Q.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...