Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CROSS FIRE FANTASY GAMES

Młody11cvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chwilę temu zainstalowałem CF FG - spatchowałem, uruchomiłem przez launchcffg.exe, wszystko okey - po patchowaniu nic się nie dzieje, w procesach jest "x.exe" POMOCY!

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Z D NA C?

=----

Nadal nic - dodam iż mam WIN 7 32 BIT / odpalam przez LAUNCHERCFFG / Jako Administrator

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Z D NA C?

=----

Nadal nic - dodam iż mam WIN 7 32 BIT / odpalam przez LAUNCHERCFFG / Jako Administrator

wyluzuj :D

pewnie update jest -,-

firma fantastygames nie potrafi robic update w cfie .... mi wykrywa xtrap plik x albo phi......

zawsze kiedy jest update cf fg niedziala (2-4dni)

wystarczy poczekac :D

ten cf to jeden wielki bug -,- kupilem sobie kastety na 30 dni ,potem zagralem 1 runde zombie mode ,potem wlaczylem sobie knife only wbijam do gry patrze a tu same knife mam -,-

i w storage juz kastetow niemialem .... i kasy nie oddadza -,-

lepiej grac na cf eu :D gamerage nie okrada graczy i potrafi robic upy :D

Opublikowano

@up

Jakie okradanie graczy , skoro za misje dostajesz 100ec a kastety kosztują 90 ??? Dostajesz za misje premium points i narzekasz -.- Na eu dostaniesz bron na 1 dzien i koniec a na FG kupujesz za te 100ec na 30dni daną broń melee albo zbierasz i na drugi dzien po zrobieniu misji kupujesz jakąś "broń strzelającą" na 30 dni .

A co do tematu , to musisz pobrać od nowa , ponieważ coś było z serverem. Miałem ten sam problem rano , ale jak wróciłem do domu po południu to działało :D

Opublikowano

@up

Jakie okradanie graczy , skoro za misje dostajesz 100ec a kastety kosztują 90 ??? Dostajesz za misje premium points i narzekasz -.- Na eu dostaniesz bron na 1 dzien i koniec a na FG kupujesz za te 100ec na 30dni daną broń melee albo zbierasz i na drugi dzien po zrobieniu misji kupujesz jakąś "broń strzelającą" na 30 dni .

A co do tematu , to musisz pobrać od nowa , ponieważ coś było z serverem. Miałem ten sam problem rano , ale jak wróciłem do domu po południu to działało :D

jakos ja wgl za misjie niedostawalem ec -,- tylko np. 1500 exp za zrobienie ....

@UP

Nie pomagacie mi.

jak nie -,-

poczekaj pare dni to zadziala...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć wszystkim.

Mam taki problem , pobrałem CrossFire FG i wrzuciłem wszystko do dysku D. Następnie uruchomiłem LauncherCFFG jako administrator i pojawił sie Updater , chwile się coś ściąga po czym się wyłącza i nic się nie uruchamia. Chwile poczekałem ( jakieś 5 minut) i wyskoczył bład CrossFire patcher v27. Co robić ????? (Dodam że jakiś miesiąc temu miałem tego crossa i wszytko pięknie działało lecz wrypał mi się wirus i miałem formata , miałem tam napawde dobre konto i teraz chce do tego wrócić , lecz mam ten błąd ). PROSZĘ O SZYBKĄ I SKUTECZNĄ ODPOWIEDŹ.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć wszystkim.

Mam taki problem , pobrałem CrossFire FG i wrzuciłem wszystko do dysku D. Następnie uruchomiłem LauncherCFFG jako administrator i pojawił sie Updater , chwile się coś ściąga po czym się wyłącza i nic się nie uruchamia. Chwile poczekałem ( jakieś 5 minut) i wyskoczył bład CrossFire patcher v27. Co robić ????? (Dodam że jakiś miesiąc temu miałem tego crossa i wszytko pięknie działało lecz wrypał mi się wirus i miałem formata , miałem tam napawde dobre konto i teraz chce do tego wrócić , lecz mam ten błąd ). PROSZĘ O SZYBKĄ I SKUTECZNĄ ODPOWIEDŹ.

mam to samo ... tez mi sie nic nie dzieje po odpaleniu dołączam się do tematu

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...