Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Ktora postac jest lepsza.

Kaspian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ares - tank, ciężko trafiać łańcuchami, ale jeżeli się na niego zdecydujesz to nie zapominaj zawsze brać na niego blink'a.
Thor - bruiser, tank i ad mele w jednym, na sam początek wydaje się być najlepszym wyborem z tej 2-ki którą podałeś.

Jeżeli będziesz potrzebował buildu na któregoś z nich - pisz.

Opublikowano

Up ty wgl wiesz co piszesz ? tanka nie da się tak szybko położyć bo to czołg da się go zniszczyć lecz chwilę to zajmie

PS: co znaczy off tank ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Rób thora pod full ad nie baw się jeśli jesteś dobrym graczem to 3hity i tanka kładziesz ;]

aby zniszczyc full tanka to bys musial miec z 3 krytyki po +1000hp a to jest mozliwe chyba tylko na grab bagu lub innym MOTD

Opublikowano

aby zniszczyc full tanka to bys musial miec z 3 krytyki po +1000hp a to jest mozliwe chyba tylko na grab bagu lub innym MOTD

I jest jeszcze jedna możliwość Ne Zha z jej 2 skillem i buffami da rade +FG

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Jeżeli zależy Ci tylko na ataku pomijając def to aktualnie polecam Hun Batza, dopiero co wyszedł, a już większość ludzi płacze, że jest zbyt op.
Natomiast z innych polecam również Neith, Xbal i Apollo, który jest kontrą na prawie wszystko c:

Opublikowano

A co myślisz o Athena ?

100% tank, Wnerwiające ściągniecie agro przeciwnika na siebie, Ult zadające ogromne dmg + pasywny skilla nr 1 dodaje Ci block następnego dmg od wrogiego boga.

Opublikowano

Wiecie bo xbal i nith nie podchodzi mi do gustu , apollo nawet fajny ale jakoś nie wiem czy jest silny.

A atena fajnie wygląda , fajnie wyglądające skille i w ogóle. Kogo byście mi polecili.

Najlepsza postać w SMITE? proszę nie pisać że nie ma najlepszych -,-

Opublikowano

Atena pod full tanka jest prawie nie do zabicia w teamfightach przy late game, dopiero po wygranej walce, gdy zostaje ona jedna sama, możną ją jakoś ubić, ale to też nie jest łatwe. Ma te swoje głupie absorby, przyciągnięcie, ucieczke.

Może spróbuj zagrać cupidem? Przyjemna postać, łatwa do przyswojenia.
Tak szczerze to serio nie ma najlepszej postaci, każdy ma swoją ogólna postać, którą potrafi robić niestworzone rzeczy. Osobiście Neith potrafię wycarrować cały mecz, Ty mówisz, że Tobie ona nie przypasowała.. musisz zastanowić się najpierw jaki typ postaci najbardziej Tobie odpowiada i rozglądać się za championem w tym kierunku. Ale tak jak powiedziałam, aktualnie OP postacią jest Hun Batz w jungli.

Opublikowano

Atena pod full tanka jest prawie nie do zabicia w teamfightach przy late game, dopiero po wygranej walce, gdy zostaje ona jedna sama, możną ją jakoś ubić, ale to też nie jest łatwe. Ma te swoje głupie absorby, przyciągnięcie, ucieczke.

nawet jak jest sama vs5 da rade uciec :D tzn poseidon jedynie może zapobiedz temu, ale i tak pozostaje ult i ucieczka jeżeli ktoś z sajsuzników nie padł

Może spróbuj zagrać cupidem? Przyjemna postać, łatwa do przyswojenia.

Tak szczerze to serio nie ma najlepszej postaci, każdy ma swoją ogólna

postać, którą potrafi robić niestworzone rzeczy. Osobiście Neith

potrafię wycarrować cały mecz, Ty mówisz, że Tobie ona nie

przypasowała.. musisz zastanowić się najpierw jaki typ postaci

najbardziej Tobie odpowiada i rozglądać się za championem w tym

kierunku. Ale tak jak powiedziałam, aktualnie OP postacią jest Hun Batz w

jungli.

W jungle każda postać może być op.... HeBo, Arachne, NeZha, Loki wystrczy dopracować do perfekcji danego boga....

Osobiście polecam :

Tank - Athena

Range - Apollo

Meele - NeZha

Mage - Ao

Support - Hel

Bruiser - Thor

ew Freya ale to inna bajka :D

Opublikowano

Kupiłem tą małpe bo mi się skille spodobały i jego mobliność . Da ktoś build na arene, conquest , i tą mape gdzie się ma na początek 100k gold ?

Daje Lubię to.

Opublikowano

Warior tabi , devouvers gloves , titans bane , deathbringer , ta pałka z cooldownem , qins blade.( ten build jest prawie uniwersalny dla każdej postaci AD)

Lecz ja na 100k goldzie zawsze neith gram bo stunuje ze skilla i jeden strzał normalny i mam już killa ( first blood ^^ )

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Arena/Conquest:
s7z.png
Zamiast bumbas mask(item dla junglera) możesz kupić Rage albo Jotunn's Wrath

Tam gdzie mówisz, że jest 100k gold na start to nie zawsze tam tak jest, to jest mecz dnia i codziennie hirez wymyśla coś nowego, nie zawsze dostaje się 100k i gra np na conquescie, czasami może dać nam tyle pieniędzy ile dostaje się przeważnie na start i grać na arenie wszyscy jedną i tą samą postacią c: W sumie tego buildu mógłbyś używać wszędzie.

Opublikowano

@UP co ty tu mi spamisz, wszędzie piszesz te same posty ? użyj mózgu nie widzisz że kupiłem Huna ? Zgłaszam

Temat do zamknięcia(PS. Dzięki Miltinka,Bruum, AlvinP oraz szugones.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...