Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Prywatny serwer Just4story

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4tfbemtvmyyn.png

Raty:

Gold: x10

Exp: x10

Upgrade: x2

Strona Główna:

Po Angielsku: http://just4story.com/en/

Po Niemiecku: http://just4story.com/de/

http://just4story.com/en/register.php

http://just4story.com/de/register.php

Forum:

http://just4story.com/board/

Download:

https://mega.co.nz/#!sF8kSDAB!OFjbAy8HVBLcOQuicsnHDW6EhAoXci_DwCM-mlAnqMA

Screen Strony:

ykgd9igyfij7.png

Zapraszam na Just4Story serwer zapowiada się bardzo dobrze. Otwarcie ma nastąpić 2013-06-23 punkt 18:00.

Administracja dość ogarnięta serwer pewnie będzie podobny do nexona albo będzie lepszy.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na forum i do rejestracji.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Czyli o godzinie 18:00 można pobrać clienta ?

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

Z tego co wiem tak ale możliwe że będą opóźnienia jeżeli bd wiedział więcej bd edytował temat.

Opublikowano

Eden4story bedzie lepsze jak.sie.skonczy beta. Dlatego chocby, ze upprate jest x3. Przynajmniej mozna latwo wypalic seta na 16, czeladami :D 2 serwery w tym samym czasie prawie postawione, bo beta edena sie konczy.za tydzien ale.na razie.mozna.sie tam bawic bo.za.vote jest 10000cash. Bedzie konkurencja :D zwlaszcza, ze zalozycielem edena jest GA baxter z nexona.

Opublikowano

@Up

Nie sądzę aby Eden4Story stanowiło jakąkolwiek konkurencje dla Just4Story. Z tego co na razie widać to Just4Story wygląda lepiej ( przynajmniej dla mnie) i jest bardziej ogarnięty choć jest aktualnie off dla graczy. Zacznijmy od wyglądu stron moim zdaniem Just4Story bardziej przyciąga a z zwiastunów (

,
) wygląda na to że jest więcej dodatków i bardziej ciekawie niż w Eden4Story na którym dzisiaj pograłem. A co do tego że łatwiej jest zdobyć eq to moim zdaniem lepszy jest kowal gorszy od tego na pl niż taki łatwy bo dobre eq jest wtedy rarytasem i mało osób ma bron i eq +20-+24 a nie jak na eden4story 5min i mam kusze +22.

Opublikowano

Up rate x3 troche pomaga, bo jakbys chcial set 22-24 to 200zl mniej wydasz niz na takim x2. Obydwa zapowiadaja sie fajnie bo to pewniaki robione, przez ogarnietych ludzi. A ten upp x3 kusi :D I mimo,ze mam postac na plu to chetnie zagram i tu i tu.

A co do tego, 5min i masz kusze 22, teraz 10k cash.za vote bo to beta,.po becie juz 20 cash za.vote. Wiec trzeba wydac a z reszta jak na privku sie wyda na ulepszajki.to czy rate x2 czy x3, roznicy nie robi. A tak sobie wbijesz seta 11-16, z 9 moze spalic ale idzie gladko

Opublikowano

Można u was clienta pobrać ?

~GrubSon

Opublikowano

Ale nie można ;(.

Bo Download jak klikam to się nic nie dzieje choćby obrazek pomocy ;(

~GrubSon

Opublikowano

Link do pobrania dałem w temacie a co do is to sam nie wiem.

Opublikowano

Mihal, aby miec set 22-24, 300zl starczy. Na eden4story bedzie to okolo 100-200zl bo tam rate x3. Ciekawe kiedy odpala, juz tyle odkladaja to otwarcie, mialobyc w sobote o 18 ;c jednak lepiej aby bylo pozniej otwarte ale bez bugow.

Opublikowano

Za 300 zł to Ja sobie mogę wykupić karnet na siłownie na pół roku, pojechać na jakąś porządną imprez itp. W każdym razie ostatnie co zamierzam zrobić to przewalać taką kas na priva który może byc zamkniety po kilku dniach... Już wole wspomóc miejscowego menela...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tyle, że ten privek nie padnie. To nie jest jakis 4fun serwer gdzie wszyscy full eq 24 beda miec, tylko bedzie taki jak nexon. Just4story robi ekipa z elitepvpers - jest to ta sama ekipa, która ddosowała wszystkie inne serwery co byly zareklamowane na epvp i wszystkie co moglyby byc konkurencja dla nich jak serwer odpala, te wszystkie ddosy to ich sprawa, serwer rowniez nie padnie z tego powodu, ze maja serwer na hostingu za kilka kafli miesięcznie, nie padnie rowinez dlatego, ze serwer bedzie nastawiony na is, tak jak nexon czy eg, czyli raty kowala w miare przyzwoite. Eden4story rowniez nie padnie, poniewaz robi go GA z nexona, wiec tez ogar to wszystko ogarnia. To są dwa pewniaki, które nie padna. Ja wole zarobic na privku na eq z cash miesiecznego lub tam wydac stowke miesiecznie i cieszyc się z gry, niz grac na privku dzien, gdzie wbije set +24 w jeden dzien jak raty beda x2 ale is za darmo, jak sie ma juz full 24 to sie gra nudzi na prywatnym serwerze 4fun a tak, na serwerze beda rowni i rowniejsi, ktos bedzie mial kusze 24 a ktos eq 24 ale bron 20. Jak ktos nie lubi inwestowac w gierki to nie inwestuje, dla innych to jest Hobby i ich rozrywka po powrocie z pracy, to tak jak bulenie setek, tysięcy nawet złotych na sport ASG, kazdy chce byc coraz to lepszy i kupuje roznie zmodyfiikowane repliki na allegro za kilka set zlotych nawet za kilka tysięcy, aby byc tylko lepszym od pozostalych. No a niektorzy za swoje hobby maja 4story i inwestuja w nie, moze graja tutaj z kolegami z podworka, moze z pracy? Na tsie siedza cala ekipa przy piwku w 10 i napierdzielaja po ardir? To jest roznie, dla innych formą rozrywki jest takie cos a dla innych np. wyjscie na piwko. Ja jak jestem przy kasie to nie szczędze, bo mam wszystko czego mi potrzeba, na piwko rowniez starczy to i czasem zaladuje na is'a. To nie jest nic strasznego :O Gdyby nie ci co wydaja na Item Shop, 20% graczy nie mialaby eq ( mowa tutaj o tych co nie wydaja kasy ) bo najpierw ten, ktory wydaje na is musi ulepszyc ten item a potem go daje w obieg i sprzedaje tym, ktorzy na is nic nie wydali. Troche OT zrobilem xD No i za te 300zl mialoby sie raczej set 22-24 wiec by sie gralo na poziomie, ze byloby sie postrachem w ardir ^^ Masz hajs, mozesz sobie pozwolic, lubisz to, wydajesz hajs-krotka pilka. Jednak zamiast bulic tutaj 300zl to dolozylbym stowke i bym na plu gral w secie 18 i broni +22, secik +18 starcza np. na luku w ardir a z kuszy +22 mozna tych wafli w eq +22-24 tez zlać :)

Opublikowano

Ja juz dawno nie gralem w 4story na privkach i mam pytanko, czy te "Bonus 10 Points" itp mozna jeszcze zdobyc nie wydajac kasy ?

Opublikowano

Serwer ruszy jak wszystko odbubują bo na razie jeszcze testują w zamkniętym gronie.

Opublikowano

Superbatonix chyba mnie nie zrozumiales, bo moze w dzien zrobisz na 100 kont 3000 cash? Ale co z jednego konta, kupisz za tyle? Chodzi oto, ze w ciagu miesiaca np. bede votowal na jednym i na drugim koncie, uzbiera sie 3600cash, kupie ulepszajki tu i tu i jak juz mi sie skoncza na jednym koncie to przerzuce itemy na drugie konto.. Chcialoby ci sie przerzucac itemy miedzy stoma kontami? Bo mi nie.. I nie bedzie na ip, na nexonie na kazdym koncie mozna votowac. Jednak tak jak mowie, na konto dziennie przypadnie 120cash.. czyli jeszcze nie starczy na te paczki z ulepszajkami co wypada od 1-10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...