Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] paczki pluginów pod pvp !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

1. Chciałbym abyście mi przedstawili kilka paczek pluginów tylko pod serwer PVP !

2. Jaki to jest plugin który jeśli kogoś dedniesz to dostajesz Fame i za ileś Fame masz rangę np. Zawzięty , Legendarny...

PILNE NA DZISIAJ !

mca.png
Opublikowano

Dziękuję za te odpowiedzi ;)

Każde nagrodzone Like :)

Tylko ja chce wiedzieć jaki to jest plugin który za zabicie kogoś dostaje się Fame a za ileś Fame jest ranga np. Legendarny...

mca.png
Opublikowano

Tylko ja chce wiedzieć jaki to jest plugin który za zabicie kogoś dostaje się Fame a za ileś Fame jest ranga np. Legendarny...

mca.png
Opublikowano

No to mówię, że PvPLevels.

Za zabicie dostajesz punkt i za konkretną ilość pkt dostajesz rangę.

343731479829004887779.png

Opublikowano

No to mówię, że PvPLevels.

Za zabicie dostajesz punkt i za konkretną ilość pkt dostajesz rangę.

Ale to dodaje lv... a nie rangi... chyba że źle szukam lub musi być spolszczone...

mca.png
Opublikowano

Ale to dodaje lv... a nie rangi... chyba że źle szukam lub musi być spolszczone...

Nie, no właśnie dodaje LvL, ale można w tym pluginie ustawić, że za konkretny LvL dostajesz rangę, a prefix LvL'i możesz wyłączyć.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...