Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Eden4story - nowy serwer patch 4.1

imixiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałbym wam tylko zareklamować serwer, który dziś wyczaiłem, nawet dosyć późno bo server stoi jakies dwa tygodnie, ogarnieta administracja, forum, serwer rowniez spoko, nie zaden 4fun.

Raty;

Exp 20x

Money Drop 20x

Item Drop Rate 10x

Magic Item Drop 20x

Refine Rate 1.5x

Magic Upgrade 2x

Rare Magic Upgrade 1.5x

Item Upgrade 3x

Link do pobrania clienta http://www.eden4s.pw/Home/Download

Na razie jeszcze serwer jest bardziej beta, poszukiwanie bugow itp. Ale nie padnie rowniez szybko, bo pliiki 4.1 sa juz platne, wiec na pewno ogarnieta wiara przy tym siedzi tak jak przy just4story. Serwer jest jak nexon v4.1, upp rate jest wyzsze tylko ;p Teraz doczytalem po wlaczeniu clienta, ze dostaje sie 10k cash za kazdy vote :)

Opublikowano

Nie napisałeś że max lv to 99.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

No, wyręczyłeś mnie :) Serwer ten to pewniak, można grać, na razie jeszcze tydzień bety, eq na 24, mozna szybko wbic, lecz trzeba skladniki uzbierac bo nie ma gotowcow u npc :D Serwer zrobil Baxter z nexona.

Opublikowano

Zabawa? Emm przynajmniej.pewny privek bedzie jak.nexon, upprate.ma nawet wiekszy niz nexon wiec mozna wbic eq 11-16 jak sie.bedzie.czeladami bilo, bedzie votowanie takze 120cash dziennie.co nam da 3600cash, za to mozna wbic bron.na.22. A mozna.na.kilka.kont.votowac.i.kupowac.na.nich ulepszaje.i potem.przerzucac itemy tylko. Takie serwery 4fun all 24 sa do dupy, szybko sie nudza i w ogole. A na takim.mozna.sie.posprzeczac z kowalem.

Opublikowano

Eden bedzie na pewno konkurowac z just4story, nie wiem czy just.ma wgl patch 4.1, mnie na eden ciagnie ze wzgledu upprate x3, bo po 2 miechach bedzie mozna sie.bic po rowno bo sie cos poulepsza. Teraz beta trwa to 10k cash sie dostaje xD Na pewno serwery beda staly na rownym poziomie.

Opublikowano

Bo musisz zmienic nazwe pliku :) Jak wejdziesz w folder z gra i klikniesz tclient to ci wyskoczy, ze brakuje tego pliku dl 36, w folderze masz dl 34 a musisz na 36 zmienic :P

Opublikowano

Pobrałem i wbiłem. Jest troche polaków, łatwo sie wbija eq itp. ale to są niestety close beta ;/

BTW. Imixiu napisz mi na PW.

Opublikowano

Server zapowiada sie ciekawie, ale nie moge wbic. Rejestracja nie działa moze ktoś pomóc ?

Edit

Moze ktos by mógł dać mi jakieś konto najlepiej bez postaci. Z góry dzięki ;p

Edit2

Już wszystko działa :)

Opublikowano

Hmm co ci sie dzieje, ze rejestracja nie dziala?

Rzeczywiscie, nie dziala rejestracja a serwer online, dziwne. A i jak.ktos wlacza klienta, klika connect.i nic sie nie dzieje to.musicie wejsc w folder z eden i zmienic nazwe pliku z dl34 na dl36, jak klikniecie.tclient to bedziecie wiedziec o.co chodzi.

Opublikowano

@Up

Kur*wa kolejne dziecko które nie rozumie pojęcia beta i wbija na serwer aby wbić eq +24 i cieszy mordę a potem się chwali itemkiem +24 przy kowalu x3 + is za darmo. Wytłumaczę ci po co jest beta. Beta to czas w którym administratorzy serwera udostępniają nam graczom serwer ( czasami udostępniają dla zamkniętego grona wtedy jest zamknięta beta albo dla otwartego wtedy jest otwarta beta) abyśmy trochę pograli i sprawdzali czy nie ma bugów aby po beta testach było wszystko idealnie i pięknie a nie po to aby dzieci bawiły się wbijaniem + w itemkach ( do wbijania są serwery pvp).

Opublikowano

@ UP

nie spinaj dupy, chlopak sobie wbił + i teraz jest zawiedziony ze bedzie wipe i zapewne nie bedzie chcialo mu sie wbijac od nowa bez IS wiec mniej neokidow bedzie jeb*ny przecinaku

cqs8.jpg

Opublikowano

@ UP

nie spinaj dupy, chlopak sobie wbił + i teraz jest zawiedziony ze bedzie wipe i zapewne nie bedzie chcialo mu sie wbijac od nowa bez IS wiec mniej neokidow bedzie jeb*ny przecinaku

hahaha czym ma być zawiedziony jak na stronie pisze że to BETA a

wk*rwiło mnie to że spamował swoim topkiem w grze a teraz jeszcze na

forum zaczyna a to nie jest taki zajebi*ty bonek jak na privka więc nie wiem czym się jarać ( nic nie można zrozumieć z tego co napisałeś).

PS. Wgrano nowy patch 4.2.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka ! Jestem nowy w 4s. i mam takie pytanko :D Poda ktoś GG zeby mi troszku pomoc na starcie? Nie chodzi mi o itemki tylko o rady np gdzie expic i co ulepszać ^.^ Pozdrawiam ;3

Mam problem. Wchodze przez patchera i mam:

http://scr.hu/0d97/0ug8w

a wchodze przez tClient i mam

http://scr.hu/0d97/cnqwu

Pomoże ktoś? Proszee :D

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...