Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pomocy w wyjściu z silver V do golda V

CrasHeRs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuję osoby chętnej, która byłaby w stanie pomóc mi w tych katorgach, ze względu na to iż wyjście z silvera, uważam solo za niemożliwe, a znajomych w grze wielu nie mam. Kolejne gry z trollami, afkami, płaczkami przyprawiają mnie już o ból głowy. Więc gdyby jakaś osoby o większym stażu byłaby chętny mi pomóc, to byłbym wdzięczny. Przy okazji moglibyśmy troche pograć, bo samemu nudno :D

Nick w grze: Katolls

Serwer: Eu ne

Komunikacja skype i ts

Opublikowano

no sorki ale kumpel na początku sezonu był po meczach eliminacyjnych w bronze 2. obecnie ziomek wbija się do platyny gdyż ma gold 1 i none stop gra swoją postacią która wygrywa 3/4 meczy - Vayne

ogarnij pozycje i jeśli umiesz grać na ten gold gdzie chcesz być, to spokojnie tam trafisz

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

tam gdzie jesteś tam powinieneś być przegrywasz to przegrywasz, ja dostałem perma na konto, i grałem od nowa, kupiłem 1 postać grałem nią do 30 lvla nie zawsze ale w większości, grałem rankedy wbiło mnie do silver 3, kumpel był silver 1.

Grałem solo wygrywałem, grałem z nim i przegrywałem zawsze.

Przez 4 weekendy z silver 3 do gold 5 i 97pkt, więc niedługo gold 4, a kumpel z którym grałem duo nadal siedzi w silver 1.

Naucz się po prostu grać to wyjdziesz do golda

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja np grałem supportem na bocie którym ogarniałem bo po prostu nim łatwo grać na takim elo takim tariciem czy threshem wbijasz stunujesz czy tam łapiesz i dajesz fraga dla adc.Tak wychodziłem do silvera I

Gram w: League of legends,tf2,duel of champions

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, dajmy na przykład miałem teraz fizza na midzie ( o którego się zresztą wykłócał ) i przegrał 0;7. Ja mogę grać dobrze, a zawsze dobierze i jakieś warzywa najczęściej rodaków. Z tego poradnika korzystałem przez chwilę, ale jakoś mi nie leży, sam potrafię ryzem dobre combo wykręcić, bez czegoś takiego

Opublikowano

Serio tak uważasz ? Co można ugrać z adc ze statami 3;8 45 farmy, topem 0;7. Co mi po tym jak ogarnę, jak reszta psuje całą grę?

hmm. to są prawdziwi polaczki

ziom, ogarnij się.

LoL to jest gra drużynowa - ok.

Zobacz jakimi [ciot...] jest obecnie MyM. Gdyby nie Czaru to napewno MyM by nie osiągnoł tego co ma na obecną chwilę

Twój team potrzebuje lidera - stań się nim albo usuwaj LoLa...

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, dajmy na przykład miałem teraz fizza na midzie ( o którego się zresztą wykłócał ) i przegrał 0;7. Ja mogę grać dobrze, a zawsze dobierze i jakieś warzywa najczęściej rodaków. Z tego poradnika korzystałem przez chwilę, ale jakoś mi nie leży, sam potrafię ryzem dobre combo wykręcić, bez czegoś takiego

zaufaj mi że skoro przegrywasz mecze to raczej nie jesteś bardziej ,,ogarnięty'' od inteligencji BoL'a

co do poszukiwana :

http://www.mpcforum.pl/topic/324020-info-szukasz-przyjaciol-do-gry-zajrzyj/

Opublikowano

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...