Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 Dzien w Nowej szkole ;)

patryk2661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , tak jakoś wbilem na ten temat i pisze ten temat Na Spontana , ale mam takie pytanko do was , otóż koncze teraz 3 gimbazjum ide do nowej szkoły nowi kumple itd .. Nie wiem , nie mam pojęcia jak to będzi wyglądało , wszyscy sie znów poznają troche sie tego boje 1 dzien w nowej szkole xD , może ci starsi o rok , 2 sie wypowiecie w tym temacie jak to wyglądalo u was ;D

Opublikowano

Ja jak poszedłem do nowej szkoły to miałem fajnie bo wszyscy z poprzedniej szkoły byli w mojej klasie.

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nie bój żaby przecież tak samo myśli połowa twojej przyszłej nowej klasy.

Na pewno znajdziesz nowych kumpli i koleżanki :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Boże, przypomniałeś mi jak szedłem do 1 liceum. Masakra jakaś. Nowa szkoła, obce miejsce, kompletnie nikogo nie znałem. Nawet nie wiedziałem gdzie będzie rozpoczęcie :D Ale jakoś poszło :D Kilka dni, poznało się lepiej ludzi i zleciało

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

No cóż, pierwsze spotkania klasowe zazwyczaj nie są zbyt łatwe. Jak ja poszłam do nowej szkoły to akurat była ze mną koleżanka z gimnazjum, więc na początku się z nią trzymałam. Później jakoś samo się potoczyło z czasem. Oczywiście potworzyły się grupki wzajemnej adoracji i tak dalej... natomiast w szkole, w której obecnie się uczę mam świetną klasę. Jest bardzo zorganizowana, nikt się nie wywyższa. Nie ma podziałów. W sumie szybko żeśmy się zgrali, wystarczyło wyjść parę razy na fajkę. :P

Opublikowano

Ja jak poszedłem do technikum, to też nikogo nie znałem. Pierwszy dzień taka padaka, parę osób tylko się znało, później zaczynasz z kimś gadać i tak leci. :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

U mnie było śmiesznie od razu wszyscy się dogadywali i dotychczas pamiętam, że nikt się nie chciał zgłosić na przewodniczącego, więc jakiś kumpel powiedział: "Kto się zgłosi stawiam mu piwo" xD

Opublikowano

No cóż, pierwsze spotkania klasowe zazwyczaj nie są zbyt łatwe. Jak ja poszłam do nowej szkoły to akurat była ze mną koleżanka z gimnazjum, więc na początku się z nią trzymałam. Później jakoś samo się potoczyło z czasem. Oczywiście potworzyły się grupki wzajemnej adoracji i tak dalej... natomiast w szkole, w której obecnie się uczę mam świetną klasę. Jest bardzo zorganizowana, nikt się nie wywyższa. Nie ma podziałów. W sumie szybko żeśmy się zgrali, wystarczyło wyjść parę razy na fajkę. :P

przecież nie masz znajomych

Opublikowano

@up

Good one.

Topic

Nie masz czego sie obawiac ja rok temu weszlem do klasy w tech to tylko 2 znajome mordy teraz znam z klasy kazdego 2 tygodnie i sie poznacie.

Ciesze sie ze poznałem nowych znajomych ;)

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Palaczko nie myślałaś o tym by napisać biografie ?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

No, ja też kończę gimbazjum, myślę że jakoś w 2 tygodniu wszyscy się poznają, ja zapewne będę w klasie z kolegą z którym jestem teraz w klasie. Ale jednak szkoda mi trochę, teraz miałem na prawdę dobrą klasę.

Palaczko nie myślałaś o tym by napisać biografie ?

I po co Ty to tutaj napisałeś? Nie rozumiem, Miyoshi napisała posta na temat, a Ty? Napisałeś posta który nie wnosi nic do tematu, i to w dodatku drugi temat z kolei widzę że tak robisz. No trudno są i tacy użytkownicy, być może to prowokacja i się na nią nabrałem

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pierwszy raz to jest tak można powiedzieć "twój czas" bo nikt cie nie zna jesteś nowy i możesz wywrzeć wrażenie na innych kolegów z klasy lub innej klasy, co do poznawania nowych ludzi możesz normalnie podejść przedstawić się że jesteś nowy i tak toczyć rozmowę, a po kilku miesiącach cie zaakceptujesz i się odnajdziesz w nowym środowisku.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

No, ja też kończę gimbazjum, myślę że jakoś w 2 tygodniu wszyscy się poznają, ja zapewne będę w klasie z kolegą z którym jestem teraz w klasie. Ale jednak szkoda mi trochę, teraz miałem na prawdę dobrą klasę.

I po co Ty to tutaj napisałeś? Nie rozumiem, Miyoshi napisała posta na temat, a Ty? Napisałeś posta który nie wnosi nic do tematu, i to w dodatku drugi temat z kolei widzę że tak robisz. No trudno są i tacy użytkownicy, być może to prowokacja i się na nią nabrałem

Tak to prowokacja, nabrałeś się. I który niby post co nic nie wnosi ?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...