Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Aktualizacje

dawid7737

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni problem rozwiązałem ,ale teraz jest kolejny a mianowicie po włączeniu wr na stronce wyskakuje okienko i zaczyna się aktualizować (pisze ile porano ,która aktualizacja..) po ściągnięciu pierwszej wszystko to znika i current zostaje załadowany na maxa a w total jest 9% i wszystko stoi ( nie pisze już ile porano ,która aktualizacja..) proszę o pomoc

Opublikowano

Spróbuj odpalić i zaktualizować WR'a przez folder.

C:\Nexon\Warrock EU\WRLauncher

Nie zapomnij wyłączyć antywirusa.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A zrób reinstall z wyłączonym antywirusem. WR sam z siebie się nie wyłącza no chyba, ze coś go blokuje.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Spróbuj coś z tych rzeczy:

CCleaner
Odkurzacz
Wyjątki w Antywirusie lub
Wyłączenie antywirusa
Wyciągnięcie wszystkich plików WR z kwarantanny
Cofnięcie patcha :
Plik Version.cfg , wszystko cofnijcie o 1
Check Files
Reinstall
Ręczna Aktualizacja HackShielda ! x: / War Rock / data / HShield / Update / autoup (uruchom jako administrator) / Start Update
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To tak na nowo ściągnąłem wr z nexona (z wyłączonym mcafee) i zainstalowałem , nexon odznaczyłem z kwarantanny , ręcznie zaktualizowałem HS,ściągnąłem ccleaner (tylko co nim wyczyścić? ) aa dodam że system to windows 8

Opublikowano

A ja ka wersja tego Windows'a? Bo słyszałem, że działą tylko na wersji Pro. Kolega z inną wersją Win 8 miał problemy z WR.

MAL

Opublikowano

Warrock powinien przecież już działać na wszystkich systemach win 8

Standardowa edycja systemu dla architektury x86/x64.
Bogatsza edycja dla architektury x86/x64
i tak dalej, powinno działać.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...