Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie nie widze ikonek (przy tworzeniu postaci, nie widac ani zdjecia, ani tych "suwaczóow" aby zmienić wygląd postaci). Myślalem że to tylko w menu ale w grze to samo ;( Nie widac ani spellow, mapa jest jakaś taka niewyraźna. Nie wiem co z tym zrobic. Byłbym bardzo wdzięczny gdy ktoś by mi pomogl. Proszę o szybką odpowiedz.

Aha i jeśli to pomoże mam viste.

Oto screen z menu głównego. Widać róznice :P

592984475c73b_post-7835-126210215305_thumb.jpg

Opublikowano

Hmmm, kup moze nowa karte graficzna i wtedy. Albo wyczysc komputerek, karte garficzna bo mzoe byc zakurzona :) Radiator to samo i wtedy zoabcz.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Mysle ze to nie jest problem bo to mi sie robi gdy przechodze na patch 3.2.0

A laptop byl niedawno czyszczony i formatowany. Nowa karta graficzna? Mysle ze tez nie bo inne gry mi chodza np : cod 2, Age of Empires 3...:( Pobawie sie z tym radiatorem i napisze :P

Edit: Nic nie dalo :(

Opublikowano

Mozna powiedziec ze tak. Bo mialem cos nie tak z laptopem, zrobilem format i wyczyszcilem. Przed formatem gralem w wowa na patchu 3.1.3 i jak zpatchowalem do 3.2.0 to sie to stalo. Po formacie od razu skoczylem do kumpla po wowa i zainstalowalem, zpachtowalem do 3.2.2.a i to samo :(

Jesli to wam pomoze to mam:

Windows Vista Home Premium 32-bitowy

2gb ramu

Procesor Intel Core 2 duo T5800 2Ghz 2Ghz

Karta Graficzna - Mobile Intel 965 Chipset Famili

Opublikowano

Tylko najbardziej mnie dziwi ze to w tym nowszym patchu tak sie dzieje :(

A kolega ma starsza karte i ma wszystko dobrze. No trudno chyba bede musial sie z tym pogodzic i pograc w cos innego :P

Edit : To juz nie aktualne ! Wow mi juz dziala dobrze ;) Chudy123 mial racje z ta consola w grze. Probowalem w config pisac jeszcze i zaznaczylem opcje tylko do odczytu i nie dzialalo. A tak btw to mowilem ze to nie wina karty ale i tak dzieki wszystkim a szczegolnie chudemu ;*

Temat mozna zamknac :)