Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie odbanowano mnie!

gorzel366

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

jak się nie znacie to się nie wypowiadajcie -.-

@top

do czasu, który masz podany na imejlu musisz dodać 9 godzin, u nich jest inna strefa czasowa - Santa Monica jak dobrze pamiętam.

Opublikowano

2x up ma racje bo mialem juz ze 2x bana i mnie odbanowywali dokladnie w tej samej godzinie w ktorej dostalem bana

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

@up

jak się nie znacie to się nie wypowiadajcie -.-

@top

do czasu, który masz podany na imejlu musisz dodać 9 godzin, u nich jest inna strefa czasowa - Santa Monica jak dobrze pamiętam.

Tyle, ze w tej sytuacji to DeViNAK ma racje.

Jesli dostales bana na 1 dzien to na 24h, czyli odbanuja cie o tej samej godzinie, w ktorej dostales bana.

Opublikowano

Boże tak trudno zrozumieć, że 24h to 24h, dostałeś bana o 11.43 to dostaniesz unbana o tej samej godzinie, Boże ludzie myślcie

Boże lepiej ty zacznij czytać, bo jesteś idiotą.

Opublikowano

No dobra dostalem bana 22.06.2013 o 11:43 to 23.06.2013 powinienem miec unbana a jest 24.06.2013 10:50 a ja go dalej nie mam...

Skąd masz kalendarz? Na moje jest 23.06.2013 Kolego.

Poczekaj jeszcze te 40 minut...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...