Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY ! DAJE LAJKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, otóż było dużo odpowiedzi, że mam nie nagrywać minecraft'a, więc tak zrobiłem.

Nagrałem już jeden film i wrzuciłem go na yt [Zaraz dam link do filmu nie do konta, bo znowu usunie post]

Film ten nagrany jest z Dont Starve.

Powiedzcie mi co o tym filmie sądzicie [Jest to mój jakiś 4-5 film w życiu] więc oceńcie go. I jeżeli Wam się spodoba i byście byli w miarę możliwości aktywnymi widzami, byłbym wdzięczny naprawdę. Jeżeli też Wam się podoba to oceńcie go w Łapkach i w Komentarzach a najlepiej jeszcze w subskrybcjach, lecz do nieczego Was nie zmuszam.

Film:

https://www.youtube.com/watch?v=_bO4DC--hOQ

To była pierwsza sprawa.

DRUGA SPRAWA!@!@*!*(@!

Mam jeszcze kilka gier, które mógłbym nagrać. Napiszę Wam je i napiszcie mi jakie się nadają a jakie nie (ale szczerze)

Gothic (każda cz. po kolei)

Gta San Andreas

Twierdza

Amnesia

Mount & Blade

Postal

Medal Of Honor

Total War: Shogun 2: Zmierzch Samurajów

Risen 2: Mroczne Wody

Darksiders 2

torlight 2

Pozdrawiam i czekam na b. szybkie, porządne komentarze, łapki, suby oceny :)

ZA KAŻDĄ MĄDRĄ WYPOWIEDŹ DAJE "LIKE" (Mądra w sensie, że nie spam)

reup.

Opublikowano

Amnesia

Ciekawe , polecam :3

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Film sam w sobie zły nie jest, ale gry nie znam więc szczegółowo się wypowiadać na jego temat nie będę.

A co do gry, myślę że Medal Of Honor powinno być nagrane, widziałem że napisałeś GTA SA , to już jest trochę przestarzała więc na początku odpada :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Dziękuję za pomoc :) Like oczywiście leci :) A mógłbyś mi jeszcze napisać co mam zmienić w filmiku? Coś w głosie czy coś? Komentarz myślę, ale napisz jak możesz.
I wszystkie gry jakie znasz z tych co wypisałem i powiedz, które z nich powinny znaleźć się u mnie na kanale.

Opublikowano

Nie podobało mi się to, że nagrałeś film w którą grałeś pierwszy raz. Ty w takim filmiku masz wprowadzić oglądającego w klimat tej gry poprzez przedstawienie różnych ciekawostek na jej temat. I popracuj nad dykcją ;)

Co do gier to jak już powiedziałem MoH a jeśli masz te części gothic'a to one też by mogły na kanale zaistnieć ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nie podobało mi się to, że nagrałeś film w którą grałeś pierwszy raz. Ty w takim filmiku masz wprowadzić oglądającego w klimat tej gry poprzez przedstawienie różnych ciekawostek na jej temat. I popracuj nad dykcją ;)

Co do gier to jak już powiedziałem MoH a jeśli masz te części gothic'a to one też by mogły na kanale zaistnieć ;)

Co ty wiesz o nagrywaniu?

Mówisz o tym że ma wprowadzić widza w klimat gry, no ok zgodzę się, ale mówisz że nie podobało Ci się że nagrał ten filmik grając w tę grę po raz pierwszy, czyli żadnych Lets Play'ów nie widziałeś itd?

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Chodzi mi o to że jak już nagrywasz te Let's Play'e to nawet lepiej że grasz w grę którą nagrywasz pierwszy raz ponieważ masz sie dzielić z widzami swoimi doznaniami itd podczas gry + jakieś śmieszne teksty xD Zobacz np na takiego Tivolta :D

Opublikowano

Film nie jest zły, staraj się mówić płynnie, na spokojnie, także popracuj nad dykcją, ale jak na pierwszy film z kom. daję 5 %-).

mhraed.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, intro mi się podoba xD

Nie no ale tak serio, słychać wyraźny szum jak mówisz. Mów to bardziej z życiem a nie tak jak byś się do tego zmuszał ponieważ nie fajnie się ogląda filmik komentowany jednym tonem tzn. staje się to monotonne.

Co do drugiego pytania mógł byś nagrać Medal of Honor lub Total War'a.

Masz tego suba! ;)

Opublikowano

Dzięęęęęękuję :) Dzisiaj jak coś nagram to postaram się to zmienić.

Serio podoba Ci się intro? :) Robiłem je 5minut, żeby jakieś mieć, ale skoro Tobie się podoba i mi to innym powinno się też podobać :)Każda twoja odp. to like ode mnie.

Przepraszam za spam, a mekashi i inni. Co sądzicie o F.E.A.R ? Sądzę, że jajca by były bo jestem bardzo strachliwy pewnie bym płakał na filmie ... co o tym sądzicie? Jak tak to jeszcze dziś możE! MOŻE bd odc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...