Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ipod Shuffle piosenki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z ipodem.

Aktualizacja najnowsza, odtwarzany kilka razy.

Problem leży w tym, że mam kilka albumów Lamb of god oraz 1 Hans Solo i one działają (po wgraniu na ipoda przez itunes) tak samo mam 3 piosenki disturbed jednak jedna nie działa mianowicie asylum klikając w ipodzie play na nią po chwili ciszy przełącza się na następną która działa (trzecia działa też) problem jest także z piosenką 5 2 dębiec uciekaj podobno podczas wgrywania na ipoda wyskakuje błąd że nie może tej piosenki znaleźć... jednak naciskam 2 razy na nią w tym menu itunes i ona się bez zarzutu włącza, chociaż rzekomo nie może jej znaleźć i wgrać na ipoda.

Odtwarzanie ipoda nic nie daje, nie wiem w czym leży problem ponieważ tylko te 2 piosenki nie działają jednej nie może znaleźć a druga zamiast się odtwarzać przełącza się na następną.

edit.

wgrałem 2 albumy tego disturbed

i się okazało że tylko asylum cały nie działa

o co chodzi? nie obsługuje tego czy coś? bo na itunes normalnie te piosenki puszcza.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Może format piosenki nie jest obsługiwany przez iPoda, to ze na kompie działa to o niczym nie świadczy. Reinstaluj iTunes i na nowo wskaż gdzie znajdują sie poisenki w komputerze. Potem wygraj je na iPoda i zobacz czy działa.

Opublikowano

Format mp3

Odtworzony ipod

pobrany cały album

reinstallowane itunes

nic nie pomogło...

I właśnie problem jest tylko z tym albumem asylum na itunes odtwarza cały a jak mam zmieszane asylum z drugim to te z asylum przewija a jak trafi na piosenkę z drugiego to puszcza.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...