Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diss na Admina z Therisa (Ethila)

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie, że to jest głupi plagiat. Autorem tego tekstu jest gimperr(on oczywiście robił to na kogoś innego)

To ja juz za nic nie odpowiadam. On to zrobil, on mi mowil ze pisal to do Ethila takze nie wiem.

//

Nawet jesli to jest plagiat to prosze o linka bo cos mi sie wierzyc nie chce...

Opublikowano

On sie tym nie bronil! Tylko do razu po napisaniu pierwszego zdaniu z drobnymi bledami, Ethiel sie do niego przyczepil. On sie wcale nie staral zakrywac dysleksja...

Opublikowano

Ten diss jest żałosny pokroju kuli. Nie dość że ty ściągnąłeś diss od kolegi to kolega od Gimperra. Tekst jest niezgodny z sytuacją :

"to gdy ja nagrywam z pasji wideo to ciebie murzyni biorą w oreo"

Przepraszam bardzo co ma wspólnego twoja wojna z Adminem serwera a nagrywanie z pasji na yt?

Ten Admin nie jest nawet świadomy co o nim napisałeś, a raczej ściągnąłeś a ty na niego jedziesz że jest ujowym raperem ;___:

Jednym słowem : ŻENADA .

EDIT:/ W tym dissie jedyna rzecz którą twój "pseudo raper kolega" zmienił to to że zmienił jedno słowo na nick Administratora.. No i dobra uciął parę linijek tekstu żeby nie było więcej o youtubie bo ktoś by się zorientował -.-..

I to ma być diss?

Proszę bardzo link do Dissu Gimperra na CookieM identyczny tekst jak twój tylko zmienione nicki =)

bez gif

Opublikowano

Ten diss jest żałosny pokroju kuli. Nie dość że ty ściągnąłeś diss od kolegi to kolega od Gimperra. Tekst jest niezgodny z sytuacją :

"to gdy ja nagrywam z pasji wideo to ciebie murzyni biorą w oreo"

Przepraszam bardzo co ma wspólnego twoja wojna z Adminem serwera a nagrywanie z pasji na yt?

Ten Admin nie jest nawet świadomy co o nim napisałeś, a raczej ściągnąłeś a ty na niego jedziesz że jest ujowym raperem ;___:

Jednym słowem : ŻENADA .

EDIT:/ W tym dissie jedyna rzecz którą twój "pseudo raper kolega" zmienił to to że zmienił jedno słowo na nick Administratora..

I to ma być diss?

Dobra no to sorry ale jak mowilem to nie moje i kolega chcial zebym wrzucil to wrzucilem. ja tam nie ogladam Gimperra takze nawet o tym nie wiedzialem.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD CO TO JEST > ? Ja bym tego nigdy w Eter nie wrzucił beka ;xD

oLqzgYC.png

Opublikowano

Fighty randomowych placków w sieci. Do bycia koksem wystarczy klawiaturka i modem :D Kwintesencja polskiego internetu ^^

Dobra widze ze popelnilem blad ktorego juz nie popelnie, mianowicie wstawianie kogos (mojego kolegi ktory skopiowal i nic mi nie powiedzial o tym...) pracy pod moim imieniem.

Btw. ''Kwintesencja polskiego internetu''- No to musze Cie zmartwic bo ja do tego nie naleze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...