Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot

loniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie, może jeszcze chcesz hasła do kont bankowych. Takie boty są możliwe w gównianych gierkach gdzie gra po 100 osób online albo w singl player reszta to oszustwa, jak jesteś taki słaby że chcesz aby robić ci bota bo sam nie potrafisz grać to niczego nie osiągniesz, temat bez sensu i do zamknięcia bo i tak nic z tego nie wyniknie.

Są boty gdzie dostajesz kasę za przegrane spamując passywką z bohatera ale trzeba mieć bohatera i tego bota który nie jest publicznie dostępny z tego co wiem

NJxbd4x.png

Opublikowano

Pewnie, może jeszcze chcesz hasła do kont bankowych. Takie boty są możliwe w gównianych gierkach gdzie gra po 100 osób online albo w singl player reszta to oszustwa, jak jesteś taki słaby że chcesz aby robić ci bota bo sam nie potrafisz grać to niczego nie osiągniesz, temat bez sensu i do zamknięcia bo i tak nic z tego nie wyniknie.

Są boty gdzie dostajesz kasę za przegrane spamując passywką z bohatera ale trzeba mieć bohatera i tego bota który nie jest publicznie dostępny z tego co wiem

Umniem grać tylko chce mnieć więcej kart proste :D i mam tego bohatera ;D

Opublikowano

No to graj i zarabiaj golda żeby coś osiągnąć w tej grze, a nie tylko boty i boty :)

2u40wi1.jpg

Opublikowano

yhm.. Krytykujecie i wyzywacie go, że nie umie grać i poszukuje bota ale do cholery jest to strona z botami, cheatmi więc o co wam chodzi? Może pomyliliście strony i wydaję się wam że jesteście na jakimś facebooku..

Co do tematu. Na razie nie ma takowego bota, przynajmniej ja się nie zetknąłem ale jeśli chcesz szukać to szukaj na zagranicznych forach, tam jest większe prawdopodobieństwo ze znalezieniem.

Opublikowano

yhm.. Krytykujecie i wyzywacie go, że nie umie grać i poszukuje bota ale do cholery jest to strona z botami, cheatmi więc o co wam chodzi? Może pomyliliście strony i wydaję się wam że jesteście na jakimś facebooku..

Co do tematu. Na razie nie ma takowego bota, przynajmniej ja się nie zetknąłem ale jeśli chcesz szukać to szukaj na zagranicznych forach, tam jest większe prawdopodobieństwo ze znalezieniem.

Nareszcie jakiś sensowna odpowiedź dzięki :)))

Opublikowano

Takowy bot istnieje, spotkałem się z nim już w grze wiele razy, jednak jest on prawdopodobnie płatny oraz nie taki prosty do odnalezienia w internecie. Jeżeli coś znajdę podzielę się tym z wami.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

@stokarz a powiesz mi jak wygląda ten bot (rozgrywka z nim), po czym rozpoznałeś że to nie gracz?

Ja osobiście zrobiłem sobie bota do farmienia expa/golda w programie MacroGamer. Polega na tym że bohaterem Belias cały czas używa pasywki (zadaje 1dmg przeciwnemu bohaterowi) i z jednej takiej gry mam 300expa i 150golda. Jest to niewiele ale jak jestem na polu/śpię to taki bot się przydaje.

Opublikowano

Autoit i funkcja ImageSearch. Wystarczy zapoznać się z poradnikami na ten temat i prosty bot klikający w odpowiednie obrazki nie jest niczym trudnym do zrobienia.

Opublikowano

@stokarz a powiesz mi jak wygląda ten bot (rozgrywka z nim), po czym rozpoznałeś że to nie gracz?

Ja osobiście zrobiłem sobie bota do farmienia expa/golda w programie MacroGamer. Polega na tym że bohaterem Belias cały czas używa pasywki (zadaje 1dmg przeciwnemu bohaterowi) i z jednej takiej gry mam 300expa i 150golda. Jest to niewiele ale jak jestem na polu/śpię to taki bot się przydaje.

Właśnie z dokładnie takim samym botem się spotkałem. Na początku dziwiłem się o co chodzi...

Jak możesz to napisz mi coś więcej o tym twoim programie na PW.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...