Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Darmowy]Od Blacka

Gość Klaus aka Black

Rekomendowane odpowiedzi

Gość black_shadow
Opublikowano

Siemano. Nie daje skanu bo mi się nie chce. Nie chcesz? Nie pobieraj. I tak ci nie zadziała.

http://www.speedyshare.com/files/20035940/_GHB____CombatArms_ClientHook___w.Chat____23.12.2009.rar

SCREEN : http://img9.abload.de/img/cavipd3deuhq5g.png

Chroniony przez guid.

Pożyczam go na 1 dzien ( Pisać gg : 1234549 )

JEŻELI KOMUŚ UDA SIĘ SCRACKOWAĆ TO PISAĆ !!

( Jak Ktoś chce to może kupic 30 zł za 30 dni. )

Opublikowano

Wypierdalaj z takim czymś. Chyba w dupce Ci się poprzewracało kidmodku. Jak każdy ma dawać skan to każdy, a pohandlować to se możesz na Allegro.

90921442.png
Gość black_shadow
Opublikowano

Ok. Nero ile jestes na mpc? Widac ze dosc krotko. Nie znasz mnie. Nigdy nie dodalem wira. Zawsze to co dodalem to sie przydalo. Jestes spamer i tyle ! Umiesz czytac? Jak nie chcesz to nie pobieraj. Prosze o usuniecie posta nero. Jezeli ktos pobral niech da skan. (sorka za bledy, pisze na telu)

Opublikowano

Też zawsze uploaduje bez syfu, lecz zasady to zasady. Na MPC jesteś trochę dłużej ode mnie, ale czy to ma jakieś znaczenie? Jak dajesz jakiś cheat to dla wszystkich, a jeżeli chcesz zarobić to polecam Allegro.

90921442.png
Opublikowano

nero wez sie kurcze zamknij jestem dosyc dlugo na tym forum ale zadko sie udzielam ciebie nigdy nie widzialem a black jest super wszystko co on wstawi jest super jeszcze tego hacka nie sciaglem ale zaraz spruboje dzieki za wstawke

P.S Sory za pismo

P.S.2. Ocen black czy oplacalo sie dac za niego 3 dychy ??

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Gość black_shadow
Opublikowano

Oplacało , telekill - to jak opk. Aim. Itp. Pisze z tela

Opublikowano

W hacku znalazłem sound od cs (w sound.dll) ale pliku team ani team.dll nie mogę editnąć nie czyta go :(

EDIT: Mam! Plik team.dll jest w hexach i nawet nie zakodowany ładnie i czytelnie tera trza go przerobić ciutke.

EDIT2: niestety jednak dalej nie czytelny.

Gość black_shadow
Opublikowano

Moj nick to vipusss1 albo nie wiem ile s. Pisze z tel

Opublikowano

bartosz13

Strasznie długo jesteś na forum...

Black chce po prostu zarobić na naiwności userów.

PS Pisząc skrót PS nie dodaje się żadnych kropek. Wróć do piaskownicy.

90921442.png
Gość black_shadow
Opublikowano

Po 1. Nie chcę zarobić. Hacka miały już chyba z 10 osób.

Po 2. Ja na tym nie zarabiam. Ten hack jest droższy na GHBSYS niż ja sprzedaje. Ja tylko pomagam usserom go tanio kupić.

Opublikowano

ja potwierdzam, że to żaden Vir albo keyloggersam go używałem może mój kuzyn go sckrakuje ale nic nie obiecam, a zresztą i tak dziś nowy GCA

Opublikowano

ta tylko strona gordona nie chodzi..

Ps. Trza chyba zedytować pliki Direct3DHook i GuidProtection

Zobaczcie w jednym z nich pisze:

[ 11:10:25.828 ] - Loading File 'I:\Documents and Settings\wojtek\Pulpit\_GHB____CombatArms_ClientHook___w.Chat____23.12.2009__\[GHB] - CombatArms ClientHook ( w.Chat )( 23.12.2009 )\Sounds/Sounds.dll'

[ 11:10:25.828 ] - Loading File 'I:\Documents and Settings\wojtek\Pulpit\_GHB____CombatArms_ClientHook___w.Chat____23.12.2009__\[GHB] - CombatArms ClientHook ( w.Chat )( 23.12.2009 )\Settings/Settings.ini'

Znaczy to że on już został wcześniej uruchamiany na jakimś kompie. I haks zapisał jego dane. Trza to zedytować innaczej do każdego kompa!

A w tym 2 pliku jest:

[ 11:12:41:953 ] - System[ Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 2 (build 2600) ]

[ 11:12:41:953 ] - Name[ mpc123 ] GUID[ 2d048836a2174d5eba046e4f8b84c79d ]

[ 11:12:41:953 ] - Guid-Security Check [ Passed ]

Dla mnie sprawa jasna! On jeszcze chyba się loguje na ich strone czyli: ghbsy*s.net I zapamiętał jaki to komp czyli serwice pack itp..

Może potem się nim pobawię

Pozdrawiam i sorryy ale szybko pisałem:D

Gość black_shadow
Opublikowano

http://ghb.guidtech.at/ To działa na zasadzie tego. Tam się logujecie. Podajecie guid z GENERATORA i zmieniacie. To jest wlaśnie kod komputera.

[ 11:12:41:953 ] - Name[ mpc123 ] GUID[ 2d048836a2174d5eba046e4f8b84c79d ] -------- TEN jest z mojego PC.

Opublikowano

mi tam zaden black nie bedzie robil łaski ze mi da hacka, sam sobie vipa kupilem na pewnym forum i mam sposob jak sobie vipa za free zalatwic

gg 12503694

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...