Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie mogę się zalogowac na OT?

Rebelian111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Problem mam typu , Używam no-ip oraz Router TP-Link. miałem zablokowane Porty ale już powoli dochodzę do tego.

Odblokowałem :

7171 , 7172 , 80 , 3306 i nawet wpisałem od 1-9999 zęby wszystkie odblokowało wyczytałem coś takiego na jakimś Forum ale Nie Pomogło; (

Wcześniej jak dodałem OT na otservlist dodało lecz pisało ze jest Offline. teraz jak odblokowałem pisze już na otservlist ze jest Online itp all jest Ok.

z tym ze przez localhost jak się loguje to normalnie. a jak wpisze ip które mam przez no-ip.

to jak wpisuje passy loguje pojawia się okno z postaciami ale jak chce się zalogować do gry to już nie da rady i obawiam się ze nigdy nie może..

HELP!@!

może jeszcze jakiś Port muszę odblokować NIE MAM POJĘCIA! POMOCY!: (

Opublikowano

No to mnie załamałeś;(( Ok Dzięki , a np. jak są te domeny all darmowe czasem nawet się zdarzają może domena pomoże a no-ip tym wywalił. Czy to nic nie da?:)

Opublikowano

w config.lua? mam ip :blablabla.no-ip.com.

A ogolnie to sprawdzałem juz tez i chyba mam ip wewnętrzne sprawdzałem w cmd/ipconfig i na jakies stronie : mam 192.168.0.101 czyli wewnętrzne.

A przy zaporze nic nie grzebałem :)

Wczesniej miałem OT normlanie postawiony kiedys i było ok. jak bym miał wewnętrzne ip to ( chyba ) nie mogł bym nawet OT na otservlist dodac. a normlanie dodałem.. z tym ze nikt nie moze sie zalogowac pokazuje sie okno z postaciami ale nie da sie zalogowac. :)

tak jak by cos poprostu blokuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

w config.lua? mam ip :blablabla.no-ip.com.

A ogolnie to sprawdzałem juz tez i chyba mam ip wewnętrzne sprawdzałem w cmd/ipconfig i na jakies stronie : mam 192.168.0.101 czyli wewnętrzne.

A przy zaporze nic nie grzebałem :)

Wczesniej miałem OT normlanie postawiony kiedys i było ok. jak bym miał wewnętrzne ip to ( chyba ) nie mogł bym nawet OT na otservlist dodac. a normlanie dodałem.. z tym ze nikt nie moze sie zalogowac pokazuje sie okno z postaciami ale nie da sie zalogowac. :)

tak jak by cos poprostu blokuje.

Pozdrawiam.

Pewnie silnik jest skopany , masz zew ip bo dodałeś na listę a jak byś miał wewnętrzne to byś sobie mógł pomarzyć o dodaniu. Próbowałeś tworzyć nowe acc, ew coś z acc makerem po próbuj. I sprawdz też na innym silniku.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Strony nie mam własnie o to chodzi :) tworzyłem postacie przez 111111/tibia tam acc menagerem. czy cus.

Ok.

Dzieki all za pomoc ;)

Tamat do Zakmnięcia;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...