Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da sie zrobic hacka na sm do Pandoramt2

ObieTriCe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy ktos potrafi zrobic hacka na sm do Pandorki ? Jak tak to pisac na gg 44067692 Daje Like

Daje like za włam do bazy ^^ Niezły joke koleś, za to jest prokurator heh

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Do niedawna byl tylko bug z kolem losu "zapychasz przedmioty z is", i mozesz krecic kolem losu ile chcesz (wypadają sm)... Nie wiem czy to jeszcze działa... Pandora i tak już upada. :)

osN9s9j.jpg - Jeżeli wiesz skąd to pochodzi, oznacza to że miałeś zajebiste dzieciństwo xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do niedawna byl tylko bug z kolem losu "zapychasz przedmioty z is", i mozesz krecic kolem losu ile chcesz (wypadają sm)... Nie wiem czy to jeszcze działa... Pandora i tak już upada. :)

Ta, już się nie da. Admini pandory to nie wiem czy jeszcze w ogóle pamiętają, że mają serwer :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Takie hacki nigdy nie powstaną.Nikt nie włamie się do bazy za darmo,aby udostępnić komuś SM.Co więcej,zapewne nikt takich umiejętności nie posiada,bo to nie jest taka łatwa sprawa.

Opublikowano

No way, jedyne co mozna poradzić na takie coś to znaleźć albo luke w stronie albo jakiś bug i to jakoś połaczyć z cheatem, innej opcji nie ma, wybacz ;-) Chyba, że jeszcze byś napisał program który przechwytuje wszystkie kody z dotpaya xD

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Wiem ze jak cos kupujesz to da sie bugowac np. Chcesz kupic jakis luk to kilkaj ile wlezie i czasem sie bugnie i przyjda ci 2 czy nawet 3 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...