Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mapy, serie punktów i jakość gry

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też macie tak, że na mapach na których nie lubicie grać a znacie je bardzo dobrze nie jesteście w stanie zdobyć zwykłego UAV? Weźmę sobię takie mapy jak Studio, jest to mapa na, której po prostu uwielbiam grać i taką Drone na, której nie przepadam. Pomimo, że znam je bardzo dobrze to na Studio jestem w stanie zdobyć: Orbital VAST, Systemy IEM oraz Warthoga (zawsze gram z takimi samymi) a na Drone nie jestem w stanie nabić najmniejszą serię punktów.

Moja klasa to:

MTAR (na razie bez dodatków)

Perk 1: Wojak, Kamizelka

Perk 2: Twardy zawodnik

Perk 3: Zręczność, Maska taktyczna.

Zastanawiam się, czy zamiast zręczności nie wziąść do perku drugiego padlinożercy albo technika. I jakie dodatki do Mtara możecie mi polecić? Głównie gram na Dominacji.

Proszę o zmiane nazwy tematu na: [Dyskusja] Mapy, serie punktów i jakość gry.

Przypadkiem coś mi się wcisnęło i temat się napisał, przepraszam.

Opublikowano

Też tak mam , ale myślę że zamiast zmiany klasy , lepiej jest zmienić drogę którą idziemy (większość ludzi obiera sobie 1 trasę i zwykle się nią kieruję) , taktykę również należy zmienić w takiej sytuacjii , być może lepiej ci wyjdzie jak trochę "przykampisz" lub zaczniesz więcej biegać (zależnie od poprzedniego stylu).

Opublikowano

Dla mnie najlepszą mapą jest Grind z DLC Revolution. Szkoda że jest tak rzadko wybierana :(

Najlepiej mi się na niej gra wyścig zbrojeń i dominacje.
Natomiast nie nawidze tych map:

- Drone

- Overflow

- Carrier

- Slums

- Meltdown

Na tych mapach postacie zlewają mi się z otoczeniem i nie wiem czy to wróg czy mój ._.

Zwykle jest tak że gram jakąś zjebaną mape typu meltdown slums itp. z poustawianymi wysokimi scorestreakami a nie potrafię zabić 3 przeciwników bez śmierci.
A to jakiś noob wyleci ze shotgunem, mina, lag, ścina, spadek fps itp i leże.

:D :D :D

6JV1Zzv.jpg

Opublikowano

Mi to brakuje premii gdzie prawie non stop było nuketown, ogólnie lubie małe/średnie mapy i ostatni dodatek przypadł mi do gustu :)

Co do tematu to sam sobie odpowiedziałeś nie lubisz mapy - źle Ci idzie, lubisz - wbijasz największe kill strak'i :D

Tak jak kolega Zaid powiedział najlepiej zmienić trase, taktyke na tych złych mapach bo na tych dobrych to wiesz jak się ustawić żeby było dobrze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...