Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] lol hack

Kanixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a moge dostac bana za to ?

Teoretycznie możesz, w praktyce za BoLa nikt cię nie zbanuje bo to głównie efekty wizualne, nie wiem jak z TTBotem ale wystarczy go ustawić na rozgrywki vs boty i zachować dyskrecję to nikt z Riotu się nie uczepi.

Opublikowano

Teoretycznie możesz, w praktyce za BoLa nikt cię nie zbanuje bo to głównie efekty wizualne, nie wiem jak z TTBotem ale wystarczy go ustawić na rozgrywki vs boty i zachować dyskrecję to nikt z Riotu się nie uczepi.

a ty urzywasz ? bo ja nie wiem czy to uzywac te ip bo podobno przydatne no ale coz nie wiem. nawet nie wiem czy latwo to ustawic

Opublikowano

a ty urzywasz ? bo ja nie wiem czy to uzywac te ip bo podobno przydatne no ale coz nie wiem. nawet nie wiem czy latwo to ustawic

Nie używam (taki skyll że nie muszę :D). Trzymaj się tutków a z ustawieniem nie powinno być problemów. Tutorial do TTBota wyżej podałem, a do BoLa masz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/835377-tut-bot-of-legends/

Opublikowano

Co-op vs beginner ;D

Ja osobiście odradzam używania cheatów , bo niestety jest do zagrożenie , że bana możesz dostać , a chyba byś nie chciał. Proponuję grać F A I R. Jak się nauczysz grać to czujesz ten prestiż, że bez wspomagaczy doszedłeś do dobrego gracza League Of Legends:)
Ale jakbys chciał cheata to TTBot

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

chciałem zobaczyć jak to działa na smurfie i jak włączam bola i się loguje wyskakuje Failed to download wie może ktoś o co chodzi?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...