Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] xerath vs veigar

konmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano zagralem sobie na midzie przeciwko xerathowi i przegralem stalo sie tak poniewaz bylem gorszy czy moze xerath kontruje veigara zaprzaszam do dyskusji na ten temat

Opublikowano

Imo Xerath nie kontruje Veigara. Nie ma żadnych cech świadczących o counterpicku, ba nawet Veigar mógł mieć łatwiej bo ma przewagę ulta względem każdego AP castera. Przypuszczam, że był po prostu od ciebie trochę lepszy.

Opublikowano

Przegrałeś bo jesteś nobem, ominięcie jego skilli jest dziecinnie proste. Pewnie nawet nie zrobiłeś na nim combo.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

czyli veigar jest dobry na xeratha i poprostu drugi gracz byl lepszy?

Veigar jest średni na Xeratha, podczas walki mieliście mniej więcej równe szanse. Moim zdaniem drugi gracz był lepszy.

Opublikowano

Przegrałeś bo jesteś nobem, ominięcie jego skilli jest dziecinnie proste. Pewnie nawet nie zrobiłeś na nim combo.

jesteś idiotą z challangera ? na jakieś podstawie nazywasz kogoś noobem ? zapewne twoje umiejętności są na poziomie challangera ale siedzisz nadal w brązie czy silverze ? ropierdalają mnie wypowiedzi takich ludzi, ogarnął Ryze'a na Bolu i wielki cwaniak, teraz będzie nazywać innych od noobów bo ten noob gra np w lola od miesiąca i nie koniecznie musiał nauczyć się gry w tak szybkim czasie, chyba że nie znasz słowa newbie bądź nie wiesz jaka jest różnica między noobem a newbie....

co do tematu te dwie postacie są dyskusyjne.... ogólnie veigar ma dużo mocniejsze combo, lecz xerath ma ogromny zasięg, przez co może być niezależny od bramy veigara, przez co on nie może wyładować skutecznego combo, pamiętam do teraz swoją starą gre, kiedy właśnie grałem veigarem na xeratha, nie wiem jak mi szło przeciwko niemu w early i mid game, ale potem w late xerath padał na samo ulti, także w sytuacji veigar VS xerath wg. mnie liczą się umiejętności gracza i jego taktyka, jeżeli przegrałeś z nim tzn, że po prostu byłeś słabszy od przeciwnika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...