Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ryze?!

ThePiotraS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja sobie wyccaruje do golda, więcej mi nie potrzeba :D chce się po prostu pożegnać z tą monotonią :D silver 1 -> silver 3 -> silver4 - > silver 3->silver2 -> silver1-> silver2 ITD przez już 650 rozegranych rankedów :D gdzie go mogę pobrać :O

Opublikowano

Btw. jak chcesz to możesz spróbować skrypt do Katariny (też jest w BoL Mods), dzisiaj odpaliłem go dla zabawy i nawet nie wiem kiedy zabijałem ;_;

Strasznie to widać, ale rób jak uważasz.

Opublikowano

Btw. jak chcesz to możesz spróbować skrypt do Katariny (też jest w BoL Mods), dzisiaj odpaliłem go dla zabawy i nawet nie wiem kiedy zabijałem ;_;

Strasznie to widać, ale rób jak uważasz.

Tylko, że z jej shunpo może być problem, jeżeli enemy skapną się, że coś za szybko te shunpo "wybierasz" to mogą to zgłosić i wtedy może być niezbyt ciekawie.

Opublikowano

Tylko, że z jej shunpo może być problem, jeżeli enemy skapną się, że coś za szybko te shunpo "wybierasz" to mogą to zgłosić i wtedy może być niezbyt ciekawie.

Pewnie można dodać delay do tego E, nie zaglądałem do skryptu tylko odpaliłem. ;)

Opublikowano

Ej a gdzie mam zrobic konto aby mi BoL zadzialal ? czy jest tlyko platny juz ? bo pamietam ze kiedys byl darmowwy tak po chu**

Opublikowano

Mówią tak bo jest skrypt do BoLa o nazwie Glory Ryze. Po prostu przyciskasz spację i Ci robi combo na przeciwnika. A Ryze sam w sobie jest kosą bo im więcej many tym większe dmg ze skilli. Więc można go budować mana+ap.

To jest według mnie jedna z najlepszych postaci, do której można używać BoLa.

Inne co polecam to : Katarina, Akali, Xerath no i w sumie Lee Sin mimo, że jest niedopracowany - brak circle.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano
Mówią tak bo jest skrypt do BoLa o nazwie Glory Ryze. Po prostu przyciskasz spację i Ci robi combo na przeciwnika. A Ryze sam w sobie jest kosą bo im więcej many tym większe dmg ze skilli. Więc można go budować mana+ap.

To jest według mnie jedna z najlepszych postaci, do której można używać BoLa.

Inne co polecam to : Katarina, Akali, Xerath no i w sumie Lee Sin mimo, że jest niedopracowany - brak circle.

Warto dodać, że drawCircle na Katarinie zżera sporo FPS, więc jak nie ma tego na Lee Sinie to nawet dobrze.

Opublikowano

ja mam tego bola a mam tylko zainstalowany

SBTW Ryze

nie widze innego pomocy! ! !

Wystarczy skopiować kod Glory Ryze i dodać go w Custom Scripts.

Opublikowano

Wystarczy skopiować kod Glory Ryze i dodać go w Custom Scripts.

a gdzie znajde ten kod od glory ryze? i jak go dodac? jestem w tym nowy dziekuje, ale na poczatek masz lajki licze na dalasza pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...