Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Mapa-Piłka Nożna Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha i co jeszcze jakim cudem mozna grac tam w pilke ?!? .. Idiota

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Hahaha i co jeszcze jakim cudem mozna grac tam w pilke ?!? .. Idiota

Nie wypowiadaj się "idioto" jeżeli nie wiesz. To że Ty nie potrafisz nawet chodzić w metinie, to nie znaczy że nie można grać w piłkę.

@Topic

Mi akurat mapa się przyda, bo miałem zamiar robić takie boisko :)

Opublikowano

Kolega co dał wyżej filmik co typek zamienia się w piłkę jest łatwo zrobić. Można nawet bez zamieniania, jako mobka dodać piłkę i dodać do tego odrzut i będzie dobrze.

Ale zastanawiając się gdyby powstało by to na jakimś privie szybciej niż na globalu to ludzie powiadali by w stylu "To jest głupie", "W tą grę nie można grać", "Buguje się co chwilę", ale gdy powstaje coś takiego na globalu to "To jest takie fajne", "W końcu coś nowego".

@topic

Mapa przydatna, pewnie tez mi się przyda ;]

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Mapa jest fajna, model piłki metka jest ale nie działa tzn. sama tekstura jest i GM po zmianie w nią się nie przesuwa i nie da się go bić, jak ktoś ogarnie ten problem z piłką to mapa dopiero będzie przydatna ;)

Jak ktoś chętny do podjęcia próby to niech pisze na PW wyśle pliczki tej piłki.

Lajka zostawiam za mapę :P

27yww1c.jpg

Opublikowano

Stare, stare, stare. Nie powiem że głupie ale stare. Działa oczywiście zarówno mapa jak i piłka mała oraz duża. Mapę tą wykorzystałem kiedyś do konkursu mpcforum:

QR53KFR.jpg

OrMaBh4.jpg

Opublikowano

Czego ci ludzie nie wymyślą :D(Pewnie wymyślą jeszcze że będzie można jezdzić samochodem)

tcul.jpg

Opublikowano

Czego ci ludzie nie wymyślą :D(Pewnie wymyślą jeszcze że będzie można jezdzić samochodem)

prosze bardzo

można to zrobic w sposób zmieniamy teksturki zbroji na teksturke samochodu i gotowe

http://www.youtube.com/watch?v=FJyFiv7fJZk

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...