Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak włączyć BoL-Daje Like

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie jak zrobić aby ryze nie ładował całego komba w najbliższego chempa tylko w tego gdzie mam kursor???

No i jeszcze czy da się zrobić tak aby całe combo mieć na innym klawiszu niż spacja ,ponieważ często jak uciekam aby mieć swoją postać na kamerce to trzymam spacje ,co za tym idzie podczas uciekania castuje kombo w przeciwnika...

Opublikowano

Dokładnie jak up, to co na początku masz po uruchomieniu to tylko wypakowuje Ci do ścieżki którą podasz, później musisz jeszcze zainstalować przez Setup.exe (znajduje się w ścieżce do której wypakowałeś)

Opublikowano

Hah ,dzięki tylko teraz pomyślicie ,że jestem głupi ale jak włączyć to? Włączył sobie custom aby sprawdzić czy działa i dupa ...

Zaznaczyłem wszystko i nic!

Opublikowano

No właśnie wgrałem wszystkie ,są już one zaznaczyłem ptaszkiem (xD) i nic się takiego nie pojawiło.

Edit. dam plusy jeśli ktoś mi pomoże zrobić tak aby działało wszystko pięknie ładnie to dam limit.

Jeszcze jeden edit. Za każdą pomoc w drodze do rozwiązaniu problemu daje +

Proszę jakiegoś moda aby zmienił nazwę tematu na "Jak włączyć BoL-Daje Like"

Opublikowano

Po włączeniu programu, w zakładce "Search Scripts" zaznaczasz te które chcesz, po czym wciskasz "download". Następnie przechodzisz do zakładki "Bol mods" i tutaj zaznaczasz do pięciu pobranych skryptów (chyba, że masz wykupione premium). Po wszystkim rozpoczynasz nową grę i to tyle. :)

Opublikowano

Nie wiem jak ze skillshotami, ale żeby automatycznie farmił, musisz wybrać sobie skrypt i kliknąć przycisk który sobie autor ustawił aby farmił, przeważnie jest to bodajże A, jak najedziesz na skrypt to ci się wszystko pokaże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...