Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ip Adress Here!

Felonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz chlopaki sluchajcie ostatnio porobilem se duzo premkek mam chyba w notatniku 2 ostatnie i chcialem zrobic nowe ale nie moge poniewaz w programie hide my ip 2009 skonczyl mi sie triall i nie moge wiecej zrobic wiec mam pytanie czy znacie jakies inne programy do tego bo probowalem juz hide my ip 2007 ale tu malo reklam i nie da sie zrobic kto poda mi jakis fajny programik zrobie mu jedną premke za darmo

Z GÓRY THX

Opublikowano

SPROBOJ TAK . ZROB NOWE KONTO NA WINDOWSIE BYLE Z ADMINISTRATORKIEM :)) ZAINTALUJ TAM MY IP 2009 :) I ZNOWU BEDZIE TRIAL :) I TAK STALE MOZNA

POZDRAWIAM MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM LICZE NA + :)

Opublikowano

Siemka ja chciałem się zapytać bo chyba źle zrozumiałem że ty sobie "robisz" premki możesz to wytłumaczyć ? :] i jeszcze jedno ....do czego jest ten program ? coś ze zmaina IP ale po co zmieniać ?(nie którzy mogą uznać że jestem ciemny ale ja dopiero startuje !)

[ x ]10 postów

[ x ]20 postów

[ x ]30 postów

[ x ]50 postów

[ ]100 postów

Opublikowano

kurwa premka na marne nie działa mi to patrz mam normalne konto Administrator wchodze tam zeby zrobic 2 konto i moge tylko administratora to zrobilem i to z trialem nie chodzi :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...