Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xbox live

NightCorePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Ostatnio przeprowadzilem sie do nowego mieszkania ale nie ma neta i mam takie pytanie czy moge podlaczyc sie do neta za pomoca komorki poniewaz kumpel powiedzial ze jak sie ma golda to za darmo gry daja.

Opublikowano

@UP

Xbox coś pisał że użytkownicy gold dostają 2 gry za darmo, co miesiąc. W tym miesiącu było Fable III, i coś innego chyba.

@TOPIC

Co do komórki, to nie jestem pewien. Może jakbyś podał komórkę itp. to ktoś inny by coś wykombinował.

za duża sygna

Opublikowano

LG Swift

@UP

Xbox coś pisał że użytkownicy gold dostają 2 gry za darmo, co miesiąc. W tym miesiącu było Fable III, i coś innego chyba.

@TOPIC

Co do komórki, to nie jestem pewien. Może jakbyś podał komórkę itp. to ktoś inny by coś wykombinował.

@UP

@TOPIC

LG Swift L9 lub Sony Ericsson W595

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...