Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grać ze znajomymi?

mateusz6711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie a w sumie nawet problem chciałbym zagrac z kumplem w warframe lecz gdy wchodzimi na gre mamy sie w znajomych nie mozemy do siebie dolaczyc ani zaprosic bo pisze ze sesja niedostepna albo cos innego poratuje mnie ktos ?

Opublikowano

Też mam ten problem, lecz u mnie to działa tylko w jedną stronę a mianowicie - on nie może do mnie ale ja moge do niego.

Najlepiej poszukać 3 osoby do której będziecie mogli oboje dołączyć.

Możecie spróbować ze mną mój nick to Naznaczony.

Opublikowano

to bardzo proste musicie być w lobby czyli wybrać jakaś z planet wtedy macie hosta i możecie kogoś zaprosić proste ;]

PS:

Zna ktoś sposób na darmowe platyny ? widziałem na stronie było ponad 25 kluczy po 1k platyn no ale inni byli szybcy ;]

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

no to inaczej jeśli macie router to spróbuj odblokować port może wtedy zadziała ja u siebie tak musiałem wtedy każdy mógł wbić na mój host albo tez zresetować steam i jeszcze raz wl grę

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

no to inaczej jeśli macie router to spróbuj odblokować port może wtedy zadziała ja u siebie tak musiałem wtedy każdy mógł wbić na mój host albo tez zresetować steam i jeszcze raz wl grę

hm mam router w sumie to liveboxa i kozystam ja i siostra z lapka wiec raczej grzebał nie bede

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dajesz grę prywatną i zapraszasz znajomych :) Pewnie ktoś z was miał ustawione SOLO :)

ehh... Wiesz co to jest ustawione Strict NAT na routerach nie należących już do mojej sieci lokalnej? np Router(Nat)>>>Router/microtek(NAT)>WAN!{koniec mojej sieci lokalnej}Router(BezNAT)>>Router(BezNAT)>Komputer {początek mojej sieci lokalnej}

Jak widzisz dzieli mnie podwójny Strict NAT na routerze i Microteku do którego nie mam dostępu a ma dostęp tylko dostawca internetowy.

Opublikowano

Aktualnie są bugi w Warframe z dołączaniem, jedyną znaną mi metodą jest to że jak masz 3 osoby i np ty nie widzisz osoby B a osoba C widzi osobę B gdy ty widzisz osobę C to dodajesz C a potem C zaprasza B i działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...