Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szablon pod serwer cs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z kolegą zamierzam założyc serwer cs.

Zaczynam robić forum pod ten serwer na silniku php by przemo.

I oto pytanie do was:

Polecacie jakis ładny szablon pod serwer?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

No i jesteście takie super ogary, że dajecie mu style pod wersję 1.12.6 aktualna która jest to 1.12.7. Style pod tą wersje znajdziesz tutaj

xxx

To nie reklama forum więc proszę bez warna jest wstawione w code :] Link jest odrazu do tematu. Tam masz style aktualizowane do odpowiedniej wersji. Polecam style takie jak gameshoot. Skill city mi się nie podoba, ale to twój wybór co bierzesz. Ja Ci tylko podaję prawidłowe style. Nie tak jak tamte dzbany co się nie znają...

1921.png

Opublikowano

Dziękuje wszystkim.

Przejrzałem style od xBlunTx ale szkoda że nie ma demka, screeny znalazłem w google ale nic chyba takiego ciekawego nie ma.

Jesli chcecie to podajcie konkretne style.

Opublikowano

Jesteś pewien do końca czy chcesz pracować na tym silniku? Moim zdaniem dużo lepsze darmowe silniki oferuje MyBB, czy PHPBB3 ale rób jak chcesz.

@Jeżeli już PHP BY Przemo to ten styl w stylu IPB. Moim zdaniem jest najlepszy ze wszystkich jeżeli chodzi o wszystko ;x

Opublikowano

No i jesteście takie super ogary, że dajecie mu style pod wersję 1.12.6 aktualna która jest to 1.12.7. Style pod tą wersje znajdziesz tutaj

xxx

To nie reklama forum więc proszę bez warna jest wstawione w code :] Link jest odrazu do tematu. Tam masz style aktualizowane do odpowiedniej wersji. Polecam style takie jak gameshoot. Skill city mi się nie podoba, ale to twój wybór co bierzesz. Ja Ci tylko podaję prawidłowe style. Nie tak jak tamte dzbany co się nie znają...

Aktualizacja szablonu do wersji 1.12.7 to parę minut roboty. Dzbany? Styl da się zainstalować, ale nie będzie poprawnie funkcjonował.

W załączniku podsyłam manual do aktualizacji stylu (skan).

Manual_style.rar

Opublikowano

Dzięki zobacze te hostingi, jak macie jeszcze jakieś to proszę pisać(najlepiej darmowe)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...