Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie ;]

matius44351

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko.Czy podczas zakupu minecrafta premium trzeba podać kod pocztowy i adres prawdziwy czy mozna zmyślony prosze o odpowiedz ;p

Witam mam pytanko.Czy podczas zakupu minecrafta premium trzeba podać kod pocztowy i adres prawdziwy czy mozna zmyślony prosze o odpowiedz ;p

Prosze o odpowiedzi.Zalezy bardzo xD

Opublikowano

Zależy gdzie kupujesz, jak z oficjalnej strony, to trzeba, bo to przelewem bankowym robisz. Nic się nie stanie jak podasz swój adres, a nie swój, może coś się stać. Nie mówię, że od razu policja sądy itp, ale karta ma podany adres domowy.

Jeśli chodzi o allegro, to zależy czy kod jest wysyłany kurierem czy na e-mail. Ale nie polecam ci, bo 80-90% osób z allegro sprzedaje kradzione.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Musisz podaćprawdziwy .. .Bo Dane muszą sie zgadzać z tymi na karcie kredytowej

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Nie koniecznie kupując, minecraft'a z oryginalnej strony musisz podawać poprawne dane ponieważ chodzi głównie o poprawne dane karty kredytowej aby dokonać przelewu na ich konto i po przelaniu pieniędzy otrzymasz kod na e-mail, a nic nie będą ci przysyłać do domu :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...