Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2] Morzath.eu - Własny launcher/ Survival na Modach

Pearl0PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

interesujące co tutaj podsyłasz idzie właśnie info do LordHades

HAHAHAHHAHAHHAHA patrzcie 2 różne archiwa i brak 1 wirusa logika że kombinujesz :)

https://www.virustotal.com/pl/file/6b1e2340d887dc6c6b22908ff4fdb4c8bb10b304089affd1202c21e209a01f4b/analysis/1371913421/

Po 2 od kiedy MPC forum pozwalała na linki z których od razu pobiera się oprogramowanie kiedyś coś było na en temat w regulaminie

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

@TOPIC
Przerobiłem aplikację Patch.exe z Windows Appliaction do Windows Console, ponieważ wykrywało wirusa Win32.SuspectCrc.

Od teraz jest to konsola a virustotal nie wykrywa nic:

https://www.virustotal.com/pl/file/548ab09d6622ab4beb9de02ad8498338b067b66975d8b100cb819e379869f740/analysis/1371915125/

Jeżeli nie chcecie pobierać .zip ani .rar ściągnijcie każdy plik osobno z :

https://www.dropbox.com/sh/vuefy76s1r0q7z2/sGMIG4-1dv

Skany:

patch.exe https://www.virustotal.com/pl/file/548ab09d6622ab4beb9de02ad8498338b067b66975d8b100cb819e379869f740/analysis/1371915125/
launcher.exe
https://www.virustotal.com/pl/file/0bc108c32ef22f2d2d6462be5fca3afeb835816bc1bb5f300049f822f681e1e9/analysis/1371915674/
ZipForge.dll
https://www.virustotal.com/pl/file/093f1b2b155dcedccdd9c8fedaddfd677ab566fc878d9db1f232464f1f956e11/analysis/1371915840/
(jeżeli nie ufacie temu, ściągnijcie sobie czyste z internetu)
Opublikowano

Mam problem!

Po uruchomieniu launchera nic sie nie dzieje zarejestrowalem sie

wszystki sie spatchowalo nic nie ruszalem w morzath i nic sie

nie uruchamia!

Opublikowano

Mam problem!

Po uruchomieniu launchera nic sie nie dzieje zarejestrowalem sie

wszystki sie spatchowalo nic nie ruszalem w morzath i nic sie

nie uruchamia!

Wrzuć wszystkie pliki z %appdata%\.morzath.eu\morzath_s1\.minecraft do %appdata%.\.minecraft i spróbuj uruchomić jak normalnego minecrafta

Opublikowano

Wrzuć wszystkie pliki z %appdata%\.morzath.eu\morzath_s1\.minecraft do %appdata%.\.minecraft i spróbuj uruchomić jak normalnego minecrafta

Skąd masz procesor 6 x 2 ghz pierwszy raz widzę taki.... o ile dobrze się orientuje ilość rdzeni bądź wątków nie działa jak.... coś i sie serw wydaje fake ale wbije i zobaczę dam komentarz jak serwer

Przerobiłem aplikację Patch.exe z Windows Appliaction do Windows Console, ponieważ wykrywało wirusa Win32.SuspectCrc.

Przerobiłeś go pewnie tak by virustotal go poprostu nie wykrywał :)
Moja ocena Serwera
-Mody Działąją
-Spawna nie ma ......
-ZOSTAŁY SKASOWANA DO KUR** **** Moja lista serwerów (kto wam na to pozwolił nic na ten temat nie napisaliście)
-Paczka nie jest zoptymalizowana potrafią być spadki FPS z 300 na 18... (nowy komp pewnie byś napisał ale na paczce HuśBox mam stabilne FPS) więc spokojnie mody mój komp powinien uciągnąć no chyba że spadki wydajności są przez serwer
-kolejna rzecz duża ilość mobów idąc 10 kratek od miejsca ustalonego spawnem ubiło mnie około 15 krokodyli .... spawn mobów jest przesadzony
PODSUMOWUJĄC
Paczka lub serw zlagowany/a, Client od początku podejrzliwy (wirus)
Zła konfiguracja serwera
ocena końcowa: 3/10
battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Skąd masz procesor 6 x 2 ghz pierwszy raz widzę taki.... o ile dobrze się orientuje ilość rdzeni bądź wątków nie działa jak.... coś i sie serw wydaje fake ale wbije i zobaczę dam komentarz jak serwer

Nie było co przerabiać wystarczyło w Visual Studio zmienić z aplikacji na konsolę.

Poza tym, w tym procesorze nie ma nic dziwnego, ponieważ jest on z przeznaczeniem serwerowym.

@topic

Zapraszam na serwer :(

Jest to mój pierwszy serwer, więc prosiłbym o wskazówki.

Opublikowano

Moja ocena Serwera
-Mody Działąją
-Spawna nie ma ......
-ZOSTAŁY SKASOWANA DO KUR** **** Moja lista serwerów (kto wam na to pozwolił nic na ten temat nie napisaliście)
-Paczka nie jest zoptymalizowana potrafią być spadki FPS z 300 na 18... (nowy komp pewnie byś napisał ale na paczce HuśBox mam stabilne FPS) więc spokojnie mody mój komp powinien uciągnąć no chyba że spadki wydajności są przez serwer
-kolejna rzecz duża ilość mobów idąc 10 kratek od miejsca ustalonego spawnem ubiło mnie około 15 krokodyli .... spawn mobów jest przesadzony
PODSUMOWUJĄC
Paczka lub serw zlagowany/a, Client od początku podejrzliwy (wirus)
Zła konfiguracja serwera
ocena końcowa: 3/10

Jeżeli używasz launchera, wszystko jest zapisywane w osobnym folderze (nie niszczy twojego minecrafta).

Jeżeli zaś przerzuciłeś pliki, sam sobie wyczyściłeś listę serwerów.

Opublikowano

Przekładam start serwera do poniedziałku, postaram się zredukować listę modów.

Ogarnąć launchera oraz zbudować spawn.

Do zobaczenia w poniedziałek!

Opublikowano

nic tu nie było! xDD

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...