Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cooldown w minutach

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Przedstawiam wam krótki poradnik dotyczący zmiany cooldowna np. Flasha z sekund na minuty. Nie do końca wiem czy taki MiniTuT jest potrzebny ale może komuś się przyda. :) A więc tak:

1. Wchodzimy w ,,Options'' (Domyślnie klawiszem Esc)

yURRnTS.png

2. Otwieramy zakładkę ,,More Options"
6EIfo9R.png

3. Szukamy opcji Cooldown Display

OVyphkr.png

4. Wybieramy opcję Min:Sec i klikamy ,,OK"

Xrn99WO.png

I to cała filozofia, jak streamerz'y mają w minutach cooldowny na flash'u ^^ Mam nadzieję, że poradnik komuś się przyda :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Sam kiedyś o tym nie wiedziałem, długo się zastanawiałem jak takie coś zrobić.

Oczywiście +, przyda się.

PS. Screeny z LoLa robisz przyciskiem F12, i zapisują one Ci się w folderze z LoLem, w folderze Screenshoots.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Sam kiedyś o tym nie wiedziałem, długo się zastanawiałem jak takie coś zrobić.

Oczywiście +, przyda się.

PS. Screeny z LoLa robisz przyciskiem F12, i zapisują one Ci się w folderze z LoLem, w folderze Screenshoots.

-_- xD Wiem czym się robi ss'y ale jakoś nigdy nie zaglądałem w folder lol'a. Później zedytuje i zmienię na aktualne zdjęcie i dodam jedno. Like za pomoc.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Zaktualizuj screeny, 3 i 4 nie działa

@top. Osobiście sam nie wiem jaki problem jest z ustawieniem tego. Chyba normalne, że jak grasz 1 raz w grę to sprawdzasz opcje i ustawiasz potrzebne rzeczy, nie?

Opublikowano

@Up Niby tak ale dosyć niedawno było kilka tematów jak to ustawić żeby mieć w minutach cooldowny więc...

@Top Screeny już działają

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Idac tym tokiem myslenia, mozna by zrobic tutorial do kazdej opcji w ustawieniach.

Swoja droga jak juz wrzucasz tego tuta dla "poczatkujacych" to mogles zrobic to na polskiej wersji.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...