Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WarWick

darocko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio teraz jest już bardzo rzadko grany. Ja osobiście buduję go pod tanka z dodatkami AS. Coś aka Mercury+Wit's End + Warmogs+Spirit +2x coś sytuacyjne, chociaż właściwie nie wiem jak się teraz sprawuje Wit's na WW po dodaniu bonusu z malady ale myśle że powinno być ok.

Opublikowano

Rzeczywiście WW jest już teraz bardzo rzadko grany. Sustain najgorszy nie jest. Budowany pod fast BotRK potrafi coś zrobić, ale jakieś hard CC w TF i WW jest useless.

Opublikowano

B. słąby champ, 0cc (tylko ult to tyle co nic), słąbe gangi, brak skilli zadających duży dmg. Po co grać ww jak ożna jaxem czy innym melee champem. Raz grałem ranka i gościu 1st pick poszedł ww w jugle, ja mu mowie ze w wjest do dupy a on pisze ze ma najlepszą jugle, skończyłz 0/10 ciota jebana. Czasami można go picknąć jak masz tanky team budujesz go tak:

-merkurki

-warmog

-botrk

-hextech gunblede

-wits ent

-ga

Masz dobry sustain, dmg z q, z aa i troche m resu i hp.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Nie jest zły, ja go składam pod ADTank, BoTRK, i kilka innych itemków aby nakładał efekty on-hit, wtedy możesz zjadać ADC na samo ult ( tak, twoje ulti nakłada 6 razy efekty przy trafieniu czyli botrk pasywka ładuje się 6 razy, koniec rozumu kiedyś nakłądał się 6 razy ( już go chyba nie ma ) i takie tam, to zabijało się ADC na ult + Q i ew. botrk, dobrze się nim focusuje w tf'ie jak się jest nafeedowany, bo jak nie to troche lipa bo musisz wybrac czy itemek na AD czy na tanka bo za duzego wyboru nie masz, bo mało kasy

Opublikowano

WW moj main dobrze zbudowany rozwali kazda postac :ad: na solo jedynie problemy na lini z gp i olafem. Postac godna uwagi jesli nie potraficie go zbudowac to ssie , w innym wypadku ceruje gry

Opublikowano

@up to zrobi mini poradnik jak być pro WW ;D

Bezsensowny spam... nabijanie postów

Ww jest teraz słaby, ponieważ inne postacie na jungli typu heca, j4 go wyparły na drugi, albo nawet trzeci tor :D Przy odpowiednim teamie może coś zdziałać, lecz na granie soloQ lub duoQ nie ma większego sensu.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

W sumie to AD + AS i trochę tanky i robi siekę w jungli. Szybkie czyszczenie, wykrywa ludzi z małą ilością hp co sprawia, że zbiera kille na enemy junglerze jak pojebany, ult użyty w dobrym momencie po prostu strasznie boli przy gankach, szczególnie jak zapominasz o nim i pushujesz. Nie jest już tak dobry jak wcześniej, sam się o tym przekonałem, ale da się grać.

Opublikowano

Nie jest juz taki pro elo jednak ad+as robi miazge w tf oraz przy gankach i na obecna mete cięzko stwierdzić czy slaby czy nie.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...