Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Generatory SB - prawda czy ściema?

MrJoooooker18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zauważyłem na necie wiele filmików dotyczących generatorów speed bostów. Chciałbym się zapytać czy na prawdę to działa, czy to jest wielka ściema? Dodam jeszcze, że ludzie którzy nagrywają te filmiki, wstawiają te generatory na strony płatne, na których trzeba coś wypełniać itp. Pozdro :)

Opublikowano

Witam. Ostatnio zauważyłem na necie wiele filmików dotyczących generatorów speed bostów. Chciałbym się zapytać czy na prawdę to działa, czy to jest wielka ściema? Dodam jeszcze, że ludzie którzy nagrywają te filmiki, wstawiają te generatory na strony płatne, na których trzeba coś wypełniać itp. Pozdro :)

nabijaja ludzi w balona musisz placic za cos co nie dostaniesz

Opublikowano

Koledzy i fake konta.Ja kiedyś się nabrałem na jeden z generatorów i SB nie miałem,a 30 zł ponad poszło.Takiego czegoś nie było,nie ma i nie będzie.

Opublikowano

Jak wyzej. Nie ma i nigdy nie bd takich generatorow. Wszystkie ,,prawdziwe" to sciema.

Co do tamtych lajkow-koles i koledzy robili tyle kont pewnie przez programy jakies i temu tak jest ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...