Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] dziwna sytuacja

blood8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc bo nie wiem co się dzieje wczoraj grałem sobie w lola i około godziny 14 skoczył mi ping do 240 i tak ciągle spadał do 235 lub wzrastał do 250 miałem tak przez 2 mecze a mój normalny ping to 80 po tych 2 meczach problem jak gdyby nic zniknął i mogłem dalej normalinie grać najgorsze jest to że dziś mam to samo i przegrałem przez to rankeda który miał mi dać awans nie wiem o co chodzi prosze o pomoc bo jest to straszne ja nic nie mogę robić za to widze co robi moja drużyna.

Ps:pbp pando bostera usunąłem bo tak ktoś mi zalecił

Ps2:sprawdzałem speed testem prędkość internetu i była taka jak zawsze 4mb/s

Opublikowano

u mnie to samo ;/

dzisiaj wchodzę do gry ładuję się i ping ok a w grze skacze tak do 200 a nawet więcej i lagi straszne ;/

skype wylaczone mialem gg tez przegladarki i nic nei sciagalem a na testach na naecie sprawdzalem predkosc i ping taki jak zawsze wiece nie wiem o coc chodzi

moze Riot ma jakieś problemy?

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Podejrzewam że serwy riota mają problemy a nie wy bo też tak mam. Jaki powód? Ostatnio była nawet kolejka na serwer wiem może przeciętnienie? Nie mam pojęcia ale jestem prawie pewien, że to nie nasza wina ;P

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Pando Media boostera usunąłeś po nastąpieniu problemu czy przed?

Jaki region?

Wyczyść komputer z śmieci CCleanerem, pousuwaj zbędne aplikacje. Przeskanuj komputer antywirusem. Sprawdź czy coś się nie pobiera w czasie gry.

Opublikowano

może i nie nasza ale przez to pkt rankingowe trace

No to nie graj ich do puki nie przestaniesz mieć lagów? Kolga wyżej dał ci kilka sposobów jak na to zaradzić. A jeśli to wina Riotu to pisz do nich a nie ze pkt. tracisz....

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Pando Media boostera usunąłeś po nastąpieniu problemu czy przed?

Jaki region?

Wyczyść komputer z śmieci CCleanerem, pousuwaj zbędne aplikacje. Przeskanuj komputer antywirusem. Sprawdź czy coś się nie pobiera w czasie gry.

region NE EU a pando usunąłem wczoraj po nastąpieniu lagów czyszcze clenerem kompa

No to nie graj ich do puki nie przestaniesz mieć lagów? Kolga wyżej dał ci kilka sposobów jak na to zaradzić. A jeśli to wina Riotu to pisz do nich a nie ze pkt. tracisz.

napisałem że lagi następują nagle -.- w trakcie rankeda więc nie pisz głupich postów

Opublikowano

Może związane z lol recorderem lub coś ci się pobiera w tle? według mnie jest to możliwe, albo po prostu problemy z siecią. Nie dziw się, lol się czesto buguje ostatnio

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...