Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bot of Legends

RedPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałbym prosić o pomoc w rozwiązaniu problemu związanego z BoL'em.

Otóż Gdy wchodzę do gry, z włączonymi skryptami, pokazują mi się bardzo liczne errory, podobne do

(Po Polsku) Nie można utworzyć Folderu Common w Bot Of Legends/Scripts, mimo ze ten folder tam jest...

Nie można utworzyc folderu sprites w Bot Of Legends, mimo że tam jest, co mam z tym zrobić?

Opublikowano

jak masz wind7 lub Viste uruchom jako administrator, zmień lokalizacje bota np z pulpitu na dysk D zobacz czy w nazwie użytkownika nie masz polskich znaków np Ł ż ó itp miałem tam samo mi to pomogło i działa all ładnie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

To śmieszne, ale mam wszystko odwrotnie :D

mam wind7, i nie uruchomiłem jako administrator, mam to na pulpcie, użtkownik nazywa się michał.

Zmieniłem wszystko, i mi pomogło pozdro !

Opublikowano

To śmieszne, ale mam wszystko odwrotnie :D

mam wind7, i nie uruchomiłem jako administrator, mam to na pulpcie, użtkownik nazywa się michał.

Zmieniłem wszystko, i mi pomogło pozdro !

hehe no widzisz :)

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...