Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rangi na ts.

vstation001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ja mam taki problem, jak daję komuś Server Admin i Channel Admin to ten ktoś ma tylko dostęp do uprawnień tylko Channel Admina, pytanie jak zrobić, żeby Server Admin mając channel admina mógł mieć dostęp do uprawnień Server Admina, tworzenie kanałów etc.

Opublikowano

Podaj IP serwera. Postaram Ci się pomóc. Jeżeli nie podasz, to spróbuj usunąć rangę server admin i zrobić ją na nowo.

Ten serwer nie jest moim serwerem ale ja go obsługuję i naprawiam wszelkie błędy jakie zaistnieją. Trochę mi się udało naprawić ale pozostaje jeszcze ten jeden. Nie podaję ip, nie nadaję żadnych rang, dlatego proszę o napisanie w tym temacie. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Witam, da się to naprawić metodą spik, czasami są z tym problemy ale spróbuj :)

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

Opublikowano

Nie nadawaj mu Channel Admina, tylko daj mu SA i on sam stworzy sobie kanał i automatycznie przydzieli się CHA. Myślę, że pomogłem, testowałem.

Dasz +, no przecież pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...