Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co bardziej opłacalne?

Bartekyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wita, używam kamermoda i wyexpiłem sobie 30 lvl do zarobku na cheatach więc bana mi nie szkoda :) Nie wiem co bardziej opłacalne, czy farmienie rud czy fishbot ? Biorąc pod uwagę to że biała perła kosztuje 120kk na moim serwie :rolleyes: a przetopiona ruda około 3kk, jednak z tego co mi się zdaje rudy dłużej pofarmię zanim dostane bana. Co o tym sądzicie ? I przy okazji jakie znacie dobre miejsca do farmienia rud/ łowienia rybek na bocie żeby nie dostać zbyt prędko tego bana ( bo to jest nieuniknione - wiem z autopsji ;) )

Opublikowano

perła biała kosztuje 120kk okolo jak pisałem niebieska i czerwonie nie orientuje sie ale około 20-50kk małż chyba z 5 a ryba około 500k. To jak polecacie farmić rudy to gdzie jest najlepsze miejsce? Żeby nie było agresywnych mobów najlepiej ;)

Opublikowano

perła biała kosztuje 120kk okolo jak pisałem niebieska i czerwonie nie orientuje sie ale około 20-50kk małż chyba z 5 a ryba około 500k. To jak polecacie farmić rudy to gdzie jest najlepsze miejsce? Żeby nie było agresywnych mobów najlepiej ;)

Wydaje mi się że sohan. BO tam to zaatakuje cie tylko 9 ogonów. A tak to nic.

bez gif

Opublikowano

Wydaje mi się że sohan. BO tam to zaatakuje cie tylko 9 ogonów. A tak to nic.

póki co biegam w m2 i po całym dniu pół eq rud jutro sprawdze na sohan, dzięki za rady :)

Opublikowano

Bartek czym farmisz te rudy? Jakiś czas nie grałem, teraz chcę wrócić.

Kiedyś nie było mowy o rudach, a teraz słyszę, że jednak coś wyszło.

Powiesz nazwę bota? :)

@Nieaktualne. Znalazłem :)

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Bartek czym farmisz te rudy? Jakiś czas nie grałem, teraz chcę wrócić.

Kiedyś nie było mowy o rudach, a teraz słyszę, że jednak coś wyszło.

Powiesz nazwę bota? :)

@Nieaktualne. Znalazłem :)

Pierwsza myśl skąd znasz moje imie :D Ale popatrzałem na mój nick i wszystko jasne : P Kamermoda używam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...