Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zmiana kolorów i czarne pasy

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czasami jak gram w bf3 trochę dłużej to broń zmienia kolor na różowy a wszystko inne tak samo np czołg ma zielony w takie czarne ciapki. W tym samym momencie w jednym miejscu mam takie czarne pasy a w innym już nie mam. Np odwrócę się mam czarne pasy znów się odwrócę i już nie mam. Czy to wina karty graficznej? Muszę wiedzieć bo mam na gwarancji i bym wymienił ale wolę się upewnić

Opublikowano

Większość kart od Nvidi ma takie problemy. Spróbuj zrobić reinstalla sterowników do karty graficznej. Co do karty to nic z nią nie jest, to po prostu jakiś bug BF3.

Opublikowano

Tak tyle, że to od niedawna zaczęło robić się. Zaraz po kupnie komputera tego nie było tylko jakoś po 2-3 miesiącach tak zaczęło robić. Więc raczej bug bf3 to nie jest

pasy mam takie jak tutaj na filmie

Nowicjusz
Opublikowano

A ja od czasów zaczęcia grania mam taki problem. Ale ja to mam tak, że jak pierwszy raz uruchamiam grę to mi po 5-10 minutach wyskakują te bugi. Wychodzę z gry, wchodzę jeszcze raz i mam już luz gram sobie spokojnie ile wlezie <3 Stery reinstalowałem ile wlezie i jest LYPA mam najnowsze ale to nic nie daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...