Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT] Jak zrobić barona, jeśli przeciwna drużyna ma warda?

Asanroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robiło się tak kazdym championem w s1 a w s2 karthus pozdrawia środkowym palcem ;]

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

W sumie to i tak to się nie sprawdzi, prędzej wysra się z many/znudzi mu się ciągłe bicie/enemy przyjdzie i go udupi niż go zabije. Bo rozumiem, że ten sposób działa jak enemy pushuje? Bo gdy lane jest pushnięty to i tak bronić nie pójdą, miniony rozdupią lane. Zresztą, ja zwykle stawiałem tam 3 wardy, na chuj 1? Przecież normalne, że po krzakach za baronem siedzą... Czyli wniosek: Na ogarnięte enemy to nie działa a ja spadam bo gadam bez sensu.

Opublikowano

@up

Jakie pół gry skoro on robił to nie cała minutę? Co ty za głupoty gadasz? Robiło się tak w s1 i s2 :)

Opublikowano

@up

Tylko z tą różnicą, że one cały czas muszą widzieć barona ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

już sie dopierdalacze dopierdolili :D...... może i widać, że baron się porusza, i hp mu uchodzi... ale co z tego ? kto normalny patrzy na baroa ??? odruchem jest zobaczenie przeciwników w obrębie barona na minimapie.... a jeżeli robisz barona blue ezem zza ściany to oni was tam, nie widzą na mini mapie, także nie wiedzą, że właśnie tracą 300 golda .....

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...