Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] cassio

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.czy to prawda ze cassiopeia to jeden z najlepszych miderow? chce się jakoś wybić z srebra i dużo osób poleca mi ta właśnie postać.jak była w rotacji to szło mi nią bardzo dobrze.pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma najlepszego "midera", każdy gra czym mu dobrze idzie, a żeby sie wybić zobacz jak Ci będzie szło ryze.

Opublikowano

ryze idzie mi bardzo dobrze lecz często dostaje cassiopeie i wtedy praktycznie nie mam szans.ryze mam 87% gier wygranych i właśnie się zastanawiam nad ta cassio czy nie kupić bo wydaje mi się ze ogarniam ja bardzo dobrze

Opublikowano

Ryze to postać do właśnie przedzierania się przez solo que, bo robi multum obrażeń znikąd i jest naturalnie tankowy. Cass jest dużo trudniejsza niż ryze, ale dobry ult w late wygrywa grę.

deidara2.png

Opublikowano

Cassiopeią jest łatwo wycarrować grę na silverze. Ten jej harras+slow+aoe ulti to jest to, czego potrzebuje każdy midder.

Możesz również nią łatwo roamować inne linię i zdobywać kille.

Także spokojnie nią graj jak jesteś na silverze.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Najłatwiej kierować grę Mordekaiserem i uwaga... Lissandra. Co do morde jest strasznie slaby w early. Ale z 2 itemami jak ta cala maska i rylai kosi wszystko. Lissandra ma przeswietne ganki i potrafi rozwalic caly tf a wtedy nawet dupny team jak sie wbije caly to wygrana.

Opublikowano

Imo bardzo dobry midder. DOT z Q i W jest świetny, w dodatku może wycastować ogromny pocisków z E w krótkim czasie. W teamfightach mocny obszarowy CC, mogący unicestwić wroga z łatwością. Świetna kontra na Ryze. Oszczędna w manie i zadaje spory dmg w krótkim czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...