Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Można ? ... Można!

Lambabaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ok, gitara , tylko czy jungler czasami nie ma oddawać killi innym, a sam ma być tankiem ;f ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Wszystko ok, gitara , tylko czy jungler czasami nie ma oddawać killi innym, a sam ma być tankiem ;f ?

Nie .

@temat

Gz.

Opublikowano

Dokładnie, patrz na jego itemy, gdyby nie ten Fizz, to sam zrobił by gówno. Żadne GG tylko zjebałeś, po prostu fart że miałes ogara na midzie.

Opublikowano

@up
Jakbyś nie zauważył grałem DuoQ z Fizzem ; o A kille zgarniałem od fiddla, pierwsze blue było jego, potem już żadnego nie miał, padał ciągle i ciągle, na pierwszym ganku double też miałem :)

Opublikowano

@up

Jakbyś nie zauważył grałem DuoQ z Fizzem ; o A kille zgarniałem od fiddla, pierwsze blue było jego, potem już żadnego nie miał, padał ciągle i ciągle, na pierwszym ganku double też miałem :)

No to mówie, miałeś farta że ten Fizz cię wyccarował, na przyszłość STARAJ SIĘ nie kradnąć killi na gankach, bo potem będą tematy typu "Miałem super staty i znowu przegrałem przez noobów"

Opublikowano

@up

najwiecej asyst w teamie, wiecej niż supp, kradnie kille ;___; lecz sie

@top

nie lubie hecarima, przed jego gankami ciezko uciec, ale nie dam lajka za to że Twój kumpel gra fizem, nienawidze tej postacie, gtfo z tym >.<"

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...