Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] spis banów

Tomek555015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bany zależą od sytuacji, jak zdarzy ci się jakaś jedna zła gra i wszyscy ciebie reportują, to nie znaczy że od razu dostaniesz bana, pisze tak nawet w FAQ w trybunale.

A bany za wychodzenie to nie liczą się tak, że np. za jedną dostajesz bana bo wyszedłeś. Jest chyba tak, że tym więcej grasz bez wychodzenia, tym lepiej jest dla ciebie. Bo jak wyjdziesz np. z dwóch gier na 100 to jest większa szansa na bana niż z dwóch gier na 1000.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

bo miałem problem z połączeniem i nigdy nie zdażyło mi się wyjść

a i jeszcze jedno

np jak zagram te 20/30 rozgrywek

to np jak mi neta wylączą z powodów technicznych to znów bd miał ostrzeżenie czy bana

Opublikowano

Jak miałeś ostatnio bana np na jeden dzień i jesteś po odbanowaniu to automatycznie jak się logujesz wyskakuje Ci ostrzeżenie, że opuszczałeś rozgrywki i to zaowocowało banem. Ja na swoim smurfie dostaje tak bany, że internet mi padł to bana nie dostałem (ostrzeżenie dostałem) ale jak drugi raz w ciągu trzech dni też wyszedłem z gry to ban na 3dni :P

Ogólnie te bany za wychodzenie zaczynają się od jednego dnia do chyba miesiąca (nie jestem pewien ale gdzieś to pisze - chyba w FAQ).

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Spiszczie mi bany

np za wychodzenie

ostrzeżenie

1 dzien

itp

czy te bany moga sie usunac po paru rozgrzewkach?

Za bany z leaverbuster:

Ostrzeżenie

1 dzień

3 dni

7 dni

7 dni

i tak dalej 7 dni..

Za trybunał zależy od tego co przeskrobałeś, ale tam często są bany na czas dłuższy niż 7 dni.

Co do pytania: tak.

bo miałem problem z połączeniem i nigdy nie zdażyło mi się wyjść

a i jeszcze jedno

np jak zagram te 20/30 rozgrywek

to np jak mi neta wylączą z powodów technicznych to znów bd miał ostrzeżenie czy bana

Kara następnego bana stopniowo się zmniejsza wraz z czasem jak i ilością rozegranych gier bez leave'ów. Przykładowo gracz który dostał bana na 7 dni za notoryczne leav'y, lecz przez np. miesiąc nie wyszedł, to gdy zacznie wychodzić będzie mieć kary od początku czyli najpierw ostrzeżenie.

W takim wypadku będziesz mieć najwyżej ostrzeżenie, bo to pojedynczy leave.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...