Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] początkującego

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż kolega mnie namówił na tą grę ale nie pytałem się dużo i mam takie pytania
1.Czy warto grać w tą grę samotnie bo zapewne większość będę grać sam o ile będę grać :P
2.Czy gra się nudzi szybko?
3.Jak zacznę grać to jaką postać wybrać, jak kumpel powiedział że jest 120 postaci to się zagubiłem ;O
4.Też mi powiedział że kupuje się postacie, więc powiedzcie mi jakie kupować potem postacie i napiszcie co One mają jakieś tam skille itp
5.Czy są w tej grze jakieś postacie co np : uzdrawiają innych, wspierają z daleka itp
6.Moglibyście dać jakieś ogólne porady?
7.Słyszałem że "mecze" mają po 45 minut i np będę musiał zejść z kompa to jak wyjdę z bitwy to będzie jakaś kara?
8.Ile się nabija 30 lv?
9.Ile będę mieć fps i na jakich detalach pogram
Procesor: Intel Core i5 2.40GHz
Karta graficzna: Intel® Core Family Graphics (HAHAHAAH :D)
RAM: 4GB
Laptop windows 7 64bit
Za każdą pomoc dziękuje z góry i daje "lajki" :)

Opublikowano

1.Moze Ci sie szybko znudzic gra samemu, zwlaszcza na 15-25lv.

2. Czytaj up

3.Najlepiej to Master Yi i graj postaciami ktore sa w rotacji

4.Kupuj postacie ktorymi CI najlepiej idzie(rotacja sie zmienia co tydzien, wiec bedziesz mial szanse do przetestowania roznych postaci)Kazda postac posiada 3skille, skill specjalny(ulti) i pasywna umiejetnosc.

5. Soraka, nidalee,Alistar, Sona np.

6. Nie graj sam i na poczatku graj ty vs si.

7. Po paru wyjsciach dostaniesz ostrzezenie, potem moze byc ban na 1/3/7dni, a gdy bedzie sie to nagminnie powtarzalo to perm.

8.W zaleznosci ile chcesz poswiecic na granie, tak z 2miechy.

9.40-50fps(tak mi sie zdaje).

EDIT@
No na niskich, zapomnialem dopisac :D, na srednich pojedzie z 25-30.

sstwc.jpg

Opublikowano

1. Jasne, że się opłaca.

2. Nie, wręcz przeciwnie - wciąga i to strasznie. Ciężko się od niej oderwać.

3. Wybierz na start np. Ashe, Garen, Master Yi, czy Annie to takie podstawowe postacie od których powinieneś zacząć.

4. Później polecam zacząć od czegoś, co ma 'średnie' wymagania do ogarnięcia. (np. Mordekaiser, Renekton)

5. Tak, są - tak zwany 'support'. (np. Taric, Sona, Soraka)

6. Poczytaj na forum, na pewno coś znajdziesz. Dwie rady odemnie - nie obrażasz innych i walcz do końca.

7. Owszem, są kary za AFK, leave, czy inne rzeczy, które mogą pogwałcić tzw. kodeks przygotowywacza.

8. To zależy tylko i wyłącznie od tego, ile grasz dziennie.

9. Wszystko ok, nie powiem, ile dokładnie FPS'ów, ponieważ nie wiem, czy karta graficzna jest dobra.

Opublikowano

1.Moze Ci sie szybko znudzic gra samemu, zwlaszcza na 15-25lv.

2. Czytaj up

3.Najlepiej to Master Yi i graj postaciami ktore sa w rotacji

4.Kupuj postacie ktorymi CI najlepiej idzie(rotacja sie zmienia co tydzien, wiec bedziesz mial szanse do przetestowania roznych postaci)Kazda postac posiada 3skille, skill specjalny(ulti) i pasywna umiejetnosc.

5. Soraka, nidalee,Alistar, Sona np.

6. Nie graj sam i na poczatku graj ty vs si.

7. Po paru wyjsciach dostaniesz ostrzezenie, potem moze byc ban na 1/3/7dni, a gdy bedzie sie to nagminnie powtarzalo to perm.

8.W zaleznosci ile chcesz poswiecic na granie, tak z 2miechy.

9.40-50fps(tak mi sie zdaje).

40-50fps a wiesz na jakich detalach? Małe? Nie zdziwię się :D

Jeszcze jedno pytanko otóż czy da się grać w tą grę bez wydawania grosza? :D

Opublikowano

Oczywiście, że się da. No chyba, że lubisz grać jakimiś nowymi wyglądami itd. (zmieniają tylko efekty wizualne, w żaden sposób Cię nie wzmacniają)

Opublikowano

1. Masz kolegów graj z nimi , ale jeżeli maja po 30 lvl'e odpuść gre z nimi , bo będzie Cię łączyć z 30 lvl'ami więć nie masz szans
2. Niee , wciąga ;)
3. Z początku postacie za 450 [ Annie , Garen , Ashe , Master yi ]
4.Tak jak kolega IorwethPL Później polecam zacząć od czegoś, co ma 'średnie' wymagania do ogarnięcia. (np. Mordekaiser, Renekton)
5. Tak są
6. Ogólne porady dot . ?

7. Raz dostaniesz raz nie :P
8. Ja nabijałem 2 miesiące:)
9. Nie mam pojęcia 30-50 , sprwadz sam

@Edit

W tej grze nie trzeba wydwaać pieniędzy żeby być pro. Jak chcesz wydać pieniądze to tylko po to , aby kupić skórke

Skórka=Zmiana wyglądu bohatera

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...