Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postępowania

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy dobry dział.. w razie czego proszę o przeniesienie

Witam, siedziałem na YT i niechcący skopiowałem z tamtąd dane osobowe takiej osoby.. czyli adres zamieszkania i numer telefonu..

i pozniej chcialem na chacie w tej grze cos skopiowac i wkleic i niechcacy nie skopiowalo i te dane polecialy na chacie

czy nie dostane zadnego postepowania karnego? prosze o szybka odpowiedz bardzo sie boje!! :(

dsa

Opublikowano

Raczej na pewno. Postępowanie by było gdyby osoba, której dane podałeś pozwała ciebie (co jest mało możliwe).

Opublikowano

Zacznijmy od tego - jak można PRZYPADKOWO skopiować czyjeś dane osobowe, a potem znowu PRZYPADKOWO wkleić je na czat w grze o.O?

Jeśli osoba której dane podałeś była w tym czasie na czacie i to zauważyła, no to raczej mogłaby Ci coś zrobić. :P

Ale znając życie to nikomu by się i tak nie chciało ruszyć d*** żeby sprawdzić gdzie mieszkasz, jak się nazywasz itp.:)

Opublikowano

@tolvat, mówiłem przecież, że skopiowałem te dane na YT, później wszedłem na DarkOrbit, chciałem skopiować wiadomość z chatu, ona się nie skopiowała i wkleiłem te dane na chat i wcisnąłem enter przez przypadek

dsa

Opublikowano

Tak otrzymałem bana.. ale na pewno ? Sram się mam dopiero 13 lat więc wiesz ;xx

Nie nic nie dostaniesz. Za takie coś nieletnich nie karzą, a w ogóle zrobiłeś to przez przypadek ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...