Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka broń dla strzelca?

Zekori666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam się do pytania..

Najlepiej byłoby jakbyście udzielili odpowiedzi z własnego doświadczenia, jak wam się grało daną bronią itd..

Podobno Super Szwajcar jest dobry ale nie jestem pewien

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Nie można powiedzieć, że dana broń jest najlepsza. Każda jest dobra na swój sposób użycia.

Ja polecam Super Szwajcara/Uber Plecodrapa. Jest uniwersalna, wykorzystywana w wielu buildach oraz szybkostrzelna. Podstawa u Gunnera. Jest na krótki dystans.

Do tego, jakiś mg na daleki - ewentualnie SG, jak kto woli ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Laser na bliski dystans nie pokona takiego super szwajcara/uber plecodrapa a gunner stara się podejść jak najbliżej wroga więc ja polecam uber/super sr mg, lr sg i bazookę.

Opublikowano

Super szwajcar i Super gnatogryz berniego. Jeżeli National, to Kradziony Super szwajcar i kradziony gnatogryz berniego + Pogromca czołgów.

svh03y.jpg

Opublikowano

Super szwajcar i Super gnatogryz berniego. Jeżeli National, to Kradziony Super szwajcar i kradziony gnatogryz berniego + Pogromca czołgów.

Każesz mu kupować bronie kradzione tylko po to, aby wydać więcej ??? Przecież może mieć to samo za połowę tej ceny (prawie, w przybliżeniu) ...

BFH Polska ;)

Opublikowano

Każesz mu kupować bronie kradzione tylko po to, aby wydać więcej ??? Przecież może mieć to samo za połowę tej ceny (prawie, w przybliżeniu) ...

NIC mu nie każę, polecam Mu to, co jest dobre. Jeżeli nie chce, może nie kupować. Logic.

svh03y.jpg

Opublikowano

Jeszcze takie pytanko warto kupować uber plecodrapa czy wystarczy zwykły (bo coś tam o krytyku jest)

Jaka bazooka? Dragon fire odpada

Można mieć 2 karabiny na raz? Jeśli tak to jaki polecacie na większy dystans?

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

@2UP

1. Tak, możesz kupić zwykłego, jeśli chcesz.

2. Zwykła Pancerpięść Fausta - ewentualnie stylowa za VP

3. Wspaniałość Wolfganga (w wersji Uber, jeśli chcesz) - ewentualnie stylowa za VP

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...